Наступного тижня освітній процес продовжиться згідно з затвердженим графіком – ректорат

14 жовтня 2022 року
   14 жовтня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату присвячене питанню організації освітнього процесу з понеділка 17 жовтня.

 

   Начальник навчального відділу Ярослав Рудик проаналізував відвідуваність занять студентами, яка цього тижня була на рівні 85%. Враховуючи рекомендації Міністерства освіти і науки України з 10 по 15 жовтня в НУБіП навчання відбувалося виключно в дистанційному форматі. Проведена оцінка ситуації, опитування науково-педагогічних працівників та студентів свідчать про можливість повернення освітнього процесу до попереднього стану. Отже, студенти 1 та 4 курсів освітнього ступеня «Бакалавр», 1 та 6 курси магістрів ветеринарного спрямування та магістри першого року навчання з 17 жовтня продовжать навчання в змішаному форматі, який був затверджений вченою радою в серпні. Змішаний формат передбачає відвідування аудиторій, лабораторій та інших навчальних приміщень у навчальних корпусах університету. При цьому лекції для великих потоків студентів можуть проводитися у дистанційному форматі. Решта студентів, а це бакалаври 2 та 3 курсів, магістри ветеринарного спрямування 2-5 курсів та магістри 2 року навчання продовжують освітній процес в дистанційному режимі. Деканатам факультетів та дирекціям ННІ доручено протягом дня проінформувати колективи, студентів щодо цього рішення.

   Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша зупинився на санітарно-епідеміологічній ситуації, необхідності дотримання карантинних обмежень, а також завважив на підготовці ювілейного видання до 125-річчя університету.

 

   Ректор Станіслав Ніколаєнко проінформував про можливість фінансової підтримки співробітників – диспетчерів та секретарів деканатів, працівників гуртожитків та навчальних корпусів, науково-педагогічних працівників, які мають більше трьох праць у виданнях SCOPUS та Web of Science, науково-педагогічні працівники, які призвані на військову службу та інші. Доручено проректору з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадиму Ткачуку, деканам факультетів та директорам ННІ, керівникам підрозділів підготувати відповідні подання, а бухгалтерії здійснити нарахування.

 

   На завершення Станіслав Ніколаєнко привітав увесь колектив університету з Днем захисників і захисниць України.

Пресслужба
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook