Студенти 5 групи 1 курсу відвідали родзинку факультету – музей анатомії

5 жовтня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   4 жовтня 2022 року відбулося знайомство студентів першого курсу 5 групи з музеєм анатомії на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України. Хоч на вулиці і похмуро, але тепло на душі. Як сказав Микола Стегней кафедра була створена 10 жовтня 1920 року, тому екскурсія припала на передодні дня народження кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка. З чим і вітаємо!!!

 

   За 100 літню історію співробітниками створено унікальний в Україні музей анатомії. Завдяки зусиллям О. П. Мельника та підтримці керівництва університету, на кафедрі запроваджена новітня технологія виготовлення анатомічних препаратів – пластинація, або полімерне бальзамування. Кафедра має потужну матеріально-технічну базу і включає музеї та оригінально оформленні інші приміщення. Анатомічний музей кафедри оригінально оформлений і налічує понад 1600 експонатів.

   Дуже студентів захопив ареал препаратів. В музеї є експонати від найменшого міліметрового до дуже великого, такого я к самка синього кита.
   Висловлюємо подяку доценту кафедри Миколі Михайловичу Стегнею за надзвичайно цікаву та пізнавальну екскурсія.

Наставник групи Наталія Друзь
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook