Надходження позабюджетних коштів, профорієнтаційна робота та проведення захистів магістерських робіт - основні питання засідання кафедри

3 жовтня 2022 року

3 жовтня 2022 року відбулося засідання кафедри овочівництва і закритого ґрунту. Згідно порядку денного завідувач кафедри Іван Федосій озвучив інформацію надходження позабюджетних коштів у лабораторіях. Також довів до відома присутніх інформацію з проведення підготовчої роботи з атестації системи управління якістю в університеті.

Іван Олексійович зазначив для магістрів другого року навчання терміни подання на плагіат магістерських робіт, проведення постерної конференції, а також основного захисту магістрів спеціальності 203 Садівництво та виноградарство. Щодо магістрів першого року навчання, то до 30 жовтня потрібно затвердити теми магістерських робіт.

В обговоренні профорієнтаційної роботи завідувач кафедри зупинився на необхідності залучення абітурієнтів на підготовчі курси та наголосив на важливості проведення профорієнтаційної роботи для забезпечення нового витка вступної кампанії факультету та спеціальності.

Відповідальний за профорієнтаційну роботу на факультеті Олександр Цизь підсумував набір студентів на денну та заочну форми навчання на ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр». Щодо заочної форми навчання на ОС «Магістр» продовжено набір на контракт до 8 жовтня. У результаті обговорення визначено перспективні напрями подальшої профорієнтаційної кафедри у 2022-2023 навчальному році.

Секретар кафедри Ірина Бобось представила навчально-методичні розробки, які після розгляду та обговорення ухвалили рекомендувати до видання.

Окрім зазначеного обговорювали й інші питання, важливі для життєдіяльності і якісної роботи кафедри.

Віра Кутовенко,

доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook