Бесіда про важливе – шлях до Незалежності

2 жовтня 2022 року
   27 вересня 2022 р. у читальному залі гуртожитку №9 НУБіП України відбулася творча зустріч студентів з відомим бардом, публіцистом, громадсько-політичним діячем, «Голосом Євромайдану» Володимиром Гонським, провідним фахівцем відділу виховної роботи та студентських справ ННЦ ВР і СР.

   Бесіда на психолого-педагогічні, історіософські, соціофілософські теми захопила студентів. Заслужений діяч мистецтв України Володимир Гонський ілюстрував свої тези патріотичними піснями під акомпанемент гітари. Окрема увага цього разу відводилася культурі мовлення та здоровому способу життя. 

 

   Про Героїв минулого і сучасного, про патріотизм як систему рушійних сил і соціально-психологічних механізмів розвитку людини, фактор стабільності й інтеграції суспільства, про кривавий «русскій мір» як ідеологію нацизму й політику фашизму, про мову як еволюційний психокод та чинник формування людини і нації говорили учасники зустрічі.
   Дякуємо студентському активу в особі студента 3-го курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Павла Паламарчука, заступнику декана зазначеного факультету Тетяні Розбицькій та дирекції студмістечка за організований захід.
   Віримо, що такі щирі й надзвичайно енергетичні зустрічі будуть систематичними і внесуть помітний вклад у всебічний розвиток студентства.

 

Ірина Курінна,
провідний фахівець відділу виховної роботи
та студентських справ ННЦ ВР і СР 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook