Вихід до скарбниці знань

27 вересня 2022, 23:36

   Студенти 1-го курсу факультету інформаційних технологій спеціальності 125 кібербезпека 29 вересня 2022 року ознайомилися із роботою та правилами користування бібліотечним фондом профільного філіалу бібліотеки НУБІП України.

   Із веселим настроєм та позитивними очікуваннями студенти разом із студентами кураторами та наставником викладачем відвідали профільний філіал бібліотечної структури, що розташований у привітному корпусі № 11.

 

    Співробітники бібліотеки з радістю та зацікавленістю зустріли нових користувачів і провели навчальну бесіду із особливістю користування бібліотечним фондом як на паперових носіях, так і на електронних.

 

   Враховуючи особливості організації навчання під час епідемії й військової агресії були зазначені режиму доступу і обсягом доступного електронного фонду у локальній мережі та за допомогою WEB-застосунків.

 

   Також увагу студентів було звернуто на можливість стати користувачем наукової бібліотеки, фонд якої перевищує 1 млн. видань та має у своєму фонді друковані видання, що були видані більше 300 років тому.

   Велика робота проводиться університетом із переведення рідкісного бібліотечного фонду в електронний формат із подальшим наданням доступу студентської громади.

   На завершення зустрічі співробітники надали майбутнім користувачам скарбниці знань QR-коди для спрощення доступу.

   Доступ до скарбниці знань дозволяє студенту-досліднику спиратися на досвід наукових досліджень і впровадження їх результатів у сферу природокористування та біоресурсів.

Сергій Мамченко

професор кафедри, куратор 1 курсу Кібербезпека

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook