Інтерактивна лекція з дисципліни "Органічне тваринництво" із запрошеним лектором президентом ГС «Органічна Україна» Корогод Оленою

21 вересня 2022, 20:05
ФВМ НУБіП України

   Майбутні лікарі ветеринарної медицини, студенти 3 курсу, що вивчають наразі вибіркову дисципліну «Органічне тваринництво» прослухали і узяли безпосередню участь у інтерактивній лекції від доктора ветеринарних наук, завідувача кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька Марії Кучерук та запрошеного лектора експерта-дорадника, президента бізнес-об‘єднання ГС "Органічна Україна" Олени Корогод (Березовської) на тему: «Законодавство, яке формує стандарти в органічному тваринництві. Порівняння законодавства України і ЄС».

   Студенти разом з лекторами у форматі дружнього невимушеного спілкування шукали відповіді на поставлені запитання, обговорили вимоги для внутрішнього ринку та експорт орієнтованих виробників.

   Олена Корогод впродовж своєї діяльності (більше 13 років) у органічному секторі є надзвичайно активним учасником органічного руху України. Серед її досягнень - робота у комітетах Верховної Ради, участь в організації Національних павільйонів на «Біофах» (Нюрнберг, Німечина), створення каталогів органічних продуктів харчування, просвітницька робота серед молоді та багато інших. Не зважаючи на військовий стан і НАД -складні умови роботи у багатьох регіонах України – виробники органічної продукції працюють і гідно тримають свій статус. Хтось скаже, що органічні продукти зараз не на часі. Але здоров’я – це найважливіше що потрібне людині.

   Отже, з турботою про споживачів, з думкою про майбутнє, відбувається наразі підготовка сучасних ветеринарних лікарів, попит на яких у органічних господарствах є вже сьогодні. Зокрема, господарство Етнопродукт (Чернігівська область) запрошує на роботу та проходження практичної підготовки випускників та здобувачів факультету ветеринарної медицини НУБіП України.

   Дякуємо Олені Михайлівні за активну участь як стейкхолдера у підготовці фахівців ветеринарної медицини! 

   Студентам успіхів у навчанні! Щиро радіємо, що є вмотивованість і цікавість до органічного виробництва у майбутніх лікарів ветеринарної медицини. Впевнені, майбутнє галузі у надійних руках!

Марія Кучерук, завідувач кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook