Першокурсники факультету захисту рослин, біотехнологій та екології розпочали свій студентський шлях.

19 вересня 2022 року

  19 вересня 2022 року факультет захисту рослин, біотехнологій та екології радо зустрів та привітав своїх першокурсників. Урочиста посвята розпочалась з хвилини мовчання та виконання усіма присутніми Державного Гімну України.

 

 
  З вітальним словом до студентів звернулась декан Юлія Коломієць: «Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології є основою і фундаментом НУБіП України, а також є основою і фундаментом промислової, фармацевтичної та аграрної промисловості держави. Зверніть увагу, що університет за рейтингом МОН України є в першій десятці університетів, а спеціальності нашого факультету входить у ТОП-10 професій, які мають попит та вкрай необхідні на ринку праці. Тому, хочу сказати, що ви зробили правильний вибір та правильний крок! Від того, як ви будете навчатися та опановувати знаннями залежить ваше майбутнє. Гарного фахівця, який володіє сучасними методами та обладнанням запрошують у міжнародні підприємства та різні установи, лабораторії. На факультеті 6 кафедр, потужний науково-педагогічний колектив, сучасна лабораторна база, практична підготовка на підприємствах та наукових установах. Будьте впевнені, що здобудете глибинні знання! Сьогодні ви приймете присягу студентів НУБіП України та приєднаєтесь до родини факультету, яка налічує понад 800 студентів. Вітаю вас, бажаю щастя, здобутків та мирного неба над головою!».

 
   Учений секретар Оксана Барановська тепло привітала першокурсників з однією з найважливіших подій у їхньому житті – початком здобуття вищої освіти. «Народне господарство нашої країни сьогодні розрушене та потребує молодих рук, аби його відновити. У вас попереду багато справ, але я вірю, що ви з ними впораєтесь», – підкреслила Оксана Барановська.

 

   Завідувач кафедри ентомології, інтегрованого захисту та карантину рослин Микола Доля наголосив на тому, що в Україні відбуваються глобальні зміни, а факультету захисту рослин, біотехнологій та екології готує фахівців, які братимуть участь у вирішенні та подоланні проблем сьогодення. «Поєднуйтесь, будьте дружніми, сміливими, єднайте зусилля і старання свої. Будьте командою, колективом, творцем. Будьте патріотами України, нашого факультету, спеціальності, університету. Ми – лідери, ми найкращі, ми маємо колосальні перспективи!»,– наголосив Микола Миколайович.


   Завідувач кафедри загальної екології, радіобіології та БЖД Алла Клепко підтримала першокурсників та побажала натхнення, творчих ідей, нових досягнень та цікавих знайомств.

 

 

 

   Заступник декана з навчальної роботи Оксана Сикало привітала студентів з початком цікавого життя в стінах НУБіП України, а потім запросила завідувача кафедри ентомології, інтегрованого захисту та карантину рослин Миколу Долю та завідувача кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна Дмитра Гентоша для вручення довгоочікуваних студентських квитків першокурсникам спеціальності 202 «Захист і карантин рослин».

 

 
   Заступник декана з наукової та міжнародної діяльності Валерія Бондарь звернулась до студентів факультету з побажанням успіху у всіх починаннях та подякувала ЗСУ за можливість сьогодні працювати й навчатися. Для вручення студентських квитків першокурсникам спеціальності 101 «Екологія» Валерія Іванівна запросила кураторів Евгена Бережняка та Ганну Сербенюк.

 

 

 

 
   Заступник декана з навчальної роботи і господарської діяльності Петро Дрозд побажав студентам через 4 роки з легкістю перетворити свій студентський квиток на диплом бакалавра. Петро Юрійович заручившись підтримкою декана Юлії Коломієць та заступника з виховної роботи Анни Дащенко продовжили вручення студентських квитків студентам спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». 

 

 

 

   

   Відразу після урочистої посвяти та розв'язання організаційних питань 148 студентів факультету розпочали навчання згідно з графіком освітнього процесу.


   Шановні першокурсники! Студентське життя різнобарвне, тож не втрачайте ні хвилини – наповнюйтесь яскравими подіями, знаннями, знайомствами. Будьте творцями свого життя, будьте активними та цілеспрямованими!

Батрак Наталія

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook