Знайомство першокурсників з наставником академічної групи

19 вересня 2022 року

    14 вересня 2022 року відбулася перша онлайн зустріч наставника академічної групи Драгнєвої Наталі Іванівни та здобувачів вищої освіти першого курсу 3 групи факультету аграрного менеджменту.

Під час зустрічі студенти отримали перший важливий досвід правил поводження у студентському колективі за умов онлайн та офлайн навчання. Надзвичайно приємно було бачити в очах першокурсників жагу до нових знань та звершень, віру в світле, безхмарне та мирне майбутнє.
 
Студенти отримали вичерпну інформацію від наставника щодо умов поселення та правил проживання у гуртожитку №2 НУБіП України. Значну увагу Наталя Драгнєва приділила роз’ясненню дій мешканців гуртожитка під час сигналу повітряної тривоги, дій під час комендантської години.
Наставником групи було скоординовано подальші кроки в організації навчального процесу, проведенні «Школи першокурсника», поселенні в гуртожиток тощо.
Піклуючись про своїх підопічних, наставник взяла активну участь в поселенні студентів у гуртожиток, налагодженні комунікацій один з одним, зробивши акцент на формуванні дружніх стосунків та взаємодопомозі.
 
 
Любі наші студенти-першокурсники, попереду вас чекають найкращі і найнеповторніші моменти в житті! Бажаємо сповна та з користю реалізувати свій потенціал, здобути необхідні знання та стати висококваліфікованими фахівцями!
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім.проф.Й.С.Завадського
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook