Ресурсоощадність - у центрі уваги директорів ННІ

14 листопада 2014 року

 На нараді з директорами ННІ 14 листопада центральним  питанням було енерго-, тепло- та водозбереження. Перший проректор Ігор Ібатуллін наголосив на тому, що кожен керівник інституту повинен мати план витрат енергоносіїв та води. Щомісяця будуть підбиватися підсумки. На контролі питання по встановленню відеонагляду в навчальних корпусах. 

 
Про організацію і проведення Міжнародного дня студента проінформував проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку університету Андрій Кудін. Так, святкування розпочнеться о 17:00 в одному із павільйонів виставкового центру. Святкова програма "НУБіП - найкращий!" передбачає відзначення студентів переможців спортивних змагань "UNI-SPORTSMАN", тесту на  визначення IQ, тижня інтелектуальних ігор, творчого конкурсу "НУБіП запалює зірки" та кращого студенту університету за  Планується повноцінний концерт. Після урочистої частини для студентів буде організовано дискотеку. На захід завітають народні депутати Микола Томенко та Євген Рибчинський.
 
 
Начальник навчального відділу Оксана Зазимко повідомила, що в університеті відбудеться конкурс на визначення найкращого навчального корпусу, а згодом і гуртожитку. Наразі підготовлено проект положення про його проведення. 
 
  
Під час наради Ігор Ілліч нагадав директорам про графік зустрічей зі студентами.  Також звернув увагу на необхідності створення системи профорієнтації  та розробки плану конкретних заходів ННІ відповідно до програми «Голосіївська ініціатива-2020».
 
 
 За його інформацією, в університеті  створена комісія на чолі з академіком Дмитром Войтюком, яка працює над удосконаленням структури  управління вишу. Деякі директори вже надали свої пропозиції з цього приводу.
 
 
Увагу керівників було акцентовано на якості навчання, проведенні директорського контролю знань та дотримання трудової дисципліни науково-педагогічними працівниками.
 
 
     На завершення Ігор Ібатуллін зазначив, що керівництво університету підтримує колектив, та повідомив про преміювання співробітників напередодні Дня працівника сільського господарства. Вперше премії будуть розподілятися самими колективами, а не ректоратом як раніше.
 
Ольга Наконечна   
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook