Жіноча збірна гуманітарно-педагогічного факультету переможці спартакіади студентів з баскетболу

17 вересня 2022 року
   15 вересня 2022 року в ігровій залі спортивного комплексу університету пройшли змагання 66-ї спартакіади студентів НУБіП України з баскетболу 3х3 серед жіночих команд.
   УУ турнірі прийняли участь збірні дванадцяти факультетів і ННІ, загалом сорок сім студенток. Всі учасниці продемонстрували високий рівень спортивної підготовки та майстерне володіння м’ячем. Серед лідерів команди факультетів і ННІ: гуманітарно-педагогічного, економічного, агробіологічного, захисту рослин, біотехнологій і екології, ветеринарної медицини та юридичного.
   Цікаво, що фіналістки змагань, за жеребом, зустрічалися двічі: у першому колі відбору та у фіналі. В обох випадках боротьба була запеклою та безкомпромісною, а переможцями обидва рази, з мінімальним рахунком, ставали представниці гуманітарно-педагогічного факультету.
 
 
   У трійці призерів:
третє місце – факультет захисту рослин, біотехнологій і екології;
друге місце – економічний факультет;
перше місце – гуманітарно-педагогічний факультет.
 
 
   У складі команди чемпіонок: Анна Яременко, Євгенія Кедич, Валерія Степаненко (спеціальність «Фізична культура і спорт») та Валерія Вахіль (спеціальність «Міжнародні відносини»). Студентка команди економічного факультету Марія Деркач отримала звання – найкращого гравця турніру.
   Приємно, що змагання відбувалися за палкої підтримки великої кількості вболівальників, які надавали сил і наснаги своїм командам.
 

Вітаємо призерів і учасників змагань та бажаємо всім завжди досягати успіхів на спортивних аренах.

 
Олена Отрошко,

старший викладач кафедри фізичного виховання 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook