PhD: зустріч дирекції зі здобувачами 2018 року вступу

16 вересня 2022 року
  Під час випускової зустрічі з аспірантами 2018 року вступу, котра відбулась 15 вересня 2022 року, з вітальним словом до здобувачів звернувся профільний проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Миколайович Кваша.

  У своїй промові проректор зауважив, що здобуття третього освітньо-наукового рівня вищої освіти вимагає неабияких зусиль та постійного вдосконалення навичок у своїй дисертаційних дослідженнях, підвищеного рівня усвідомлення кожним науковцем важливості ролі науки в умовах воєнного стану та в після воєнний період. Сергій Миколайович порадив випускникам завжди розвивати свої інтелектуальні здібності, не втрачати актуальність своїх наукових тематик та завжди спрямовувати свої інтереси на нові виклики та орієнтири в освітній ниві. Також, проректор згадав про «Книгу Знань» та заінтригував всіх присутніх щодо нового проєкту, котрий буде реалізовуватись за координації та підтримки відділу аспірантури.

  Наступним слово взяв завідувач відділу докторантури та атестації наукових кадрів Сергій Васильович Боярчук, нагадавши аспірантам-випускникам, котрі ще не захистили свої дисертації, щодо порядку присудження ступеня доктора філософії. Сергій Васильович наголосив про необхідність кожного отримати академічну довідку про завершення освітньо-наукової складової, після чого слід розпочинати покрокову процедуру прилюдної атестації у разовій спеціалізованій вченій раді.

   Далі до слова запросили голову Ради аспірантів Сергія Вікторовича Михнюка, який впродовж 4-х років достойно представляв інтереси аспірантської спільноти, підтримував всіх аспірантів не лише в науковій діяльності, а і в побутових питаннях.

   Завершальне слово зустрічі належало завідувачу відділу аспірантури Віталію Леонідовичу Вакуленку. Він ознайомив всіх присутніх з наказом про відрахування аспірантів та здобувачів, побажав молодим науковцям успішних захистів наукових досліджень та подякував за підтримку створення експонату «Книга Знань НУБіП України». Побажав всім нових наукових звершень, невичерпної енергії, та щоб захищені результати наукових досліджень були запорукою успіху та визнання.


Надія Міняйло,
заступник завідувача відділу аспірантури

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook