Програма подвійних дипломів для магістрів спеціальності «Міжнародні відносини» в дії

27 січня 2022 року

Поморська академія в Слупську – сучасний ВНЗ в Польщі з більш ніж 40-річною історією, розташований неподалік Балтійського моря у місті Слупськ. В Академії функціонують три факультети, на яких студентам пропонують навчання за 25 спеціальностями і 100 спеціалізаціями.
Поморський університет дозволяє студентам здобувати знання та компетенції в міжнародному та мультикультурному середовищі. Університет реалізує проекти співпраці та академічного обміну з багатьма академічними центрами, розвиваючи партнерські освітні програми та надаючи можливість отримання спільних дипломів.
Студенти НУБіП України також мають можливість отримати «подвійний диплом» за міжнародними програмами у Поморській академії в Слупську (Польща). Між навчальними закладами укладено Угоду про співпрацю, яка передбачає здійснення академічних обмінів між студентами, аспірантами, докторантами і науково-педагогічними працівниками.

     

Навчаючись у магістратурі за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» другого магістерського рівня вищої освіти можна за два роки отримати два дипломи: один НУБіП України, а другий – Поморської академії за магістерською програмою «Національна безпека».
Магістр першого року навчання кафедри міжнародних відносин і суспільних наук В’ячеслав Островський днями отримав запрошення на навчання на період з 25 лютого до 30 вересня цього року. Маючи студентську візу та міжнародний студентський квиток, крім навчання В’ячеслав матиме можливість і для подорожей Європою.

     

Отож, бажаємо нашому магістру успішного навчання та безліч позитивних вражень!

 

 

 

 

Вікторія Хвіст,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook