Засідання наукової ради ФАМ

12 вересня 2022 року

   08 вересня 2022 р. на факультеті аграрного менеджменту відбулося засідання наукової ради у змішаному форматі, враховуючи умови режиму воєнного стану та необхідність дотримання вимог карантинних обмежень.

   Одним із питань порядку денного була атестація здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії зі спеціальностей 073 Менеджмент та 075 Маркетинг.
  Головою атестаційної комісії, згідно з наказом ректора, було призначено декана факультету, к.е.н., доц. Остапчука Анатолія Дмитровича, членами комісії виступали гаранти освітньо-наукових програм підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії зі спеціальностей 073 Менеджмент к.е.н., проф. Балановська Тетяна Іванівна та 075 Маркетинг д.е.н., проф. Буряк Руслан Іванович, а також д.е.н., проф. Дєліні Марина Миколаївна. д.е.н., проф. Луцяк Віталій Васильович, д.е.н., доц. Бутенко Віра Михайлівна.
   Важливість розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді та необхідність підтримки наукової роботи на початку засідання відзначили декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук та завідувач відділу аспірантури Віталій Вакуленко.

   Голова наукової ради факультету аграрного менеджменту Віра Бутенко коротко розповіла про процедуру проходження атестації та наявність необхідних документів. Для проходження атестації здобувачі повинні були надати атестаційній комісії звіт, атестаційний лист, витяг із протоколу засідання кафедри та індивідуальний план здобувача.
   Здобувачі вищої освіти ступеня доктора філософії зі спеціальностей 073 Менеджмент та 075 Маркетинг звітували про виконання освітньо-наукової програми відповідно до індивідуального плану.

   Руслан Буряк підкреслив, що здобувачі є активними, працюють, мають позитивні результати виконують освітню та наукову складові згідно затвердженого плану. Аспіранти, які змушені були виїхати та знаходяться за кордоном, також продовжують наукову роботу.

   Тетяна Балановська наголосила на необхідності дотримуватись вимог до оформлення всіх документів здобувачами, ретельно готувати власні звіти та достовірно відображати наявні наукові здобутки.
   Анатолій Остапчук також наголосив на актуальності дотримуватись вимог та нормативів виконання індивідуального плану аспіранта.



   Наукові керівники (д.е.н., професор Шинкарук Л.В., д.е.н., професор Дєліні М.М., д.е.н., професор Рєзнік Н.П., д.е.н., професор Луцяк В.В., д.е.н., професор Буряк Р.І., д.е.н., професор Талавиря М.П., к.е.н., професор Балановська Т.І., к.е.н., доцент Остапчук А.Д. к.е.н., доцент Пащенко О.В.) дали схвальну характеристику та оцінку наукової діяльності своїх аспірантів і рекомендували їх атестувати для подальшого навчання в аспірантурі.
   Здобувачі 4 року навчання відраховуються, як такі, що закінчили навчання в аспірантурі.

 

   Усіх здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії зі спеціальностей 073 Менеджмент та 075 Маркетинг було атестовано одноголосно.
   Віра Бутенко подякувала всім здобувачам за плідну роботу та побажала подальших успіхів.
Було затверджено план підготовки наукових доповідей аспірантами на Вчену раду факультету. Аспірантам запропоновано представляти власні дослідження у вигляді наукової доповіді на Вченій раді факультету для здійснення апробації результатів їх дослідження.
   Анатолій Остапчук та Віра Бутенко наголосили на тому, що аспіранти мають відвідувати заняття, виконувати освітню складову відповідно до індивідуального плану.
   Віра Бутенко представила до розгляду план засідань наукової ради факультету аграрного менеджменту на 2022/2023 навчальний рік, який і було затверджено.
   На засіданні було заслухано інформацію про підсумки вступної кампанії до аспірантури у серпні 2022 р., за результатами якої до лав здобувачів вищої освіти ступеня доктор філософії нашого факультету додалося 19 осіб.
   Бажаємо здобувачам факультету аграрного менеджменту творчих звершень, успіхів, старанності, вчасної підготовки і захисту дисертацій та миру!

Наталя Болгарова, секретар наукової ради ФАМ
Віра Бутенко, голова наукової ради ФАМ
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook