Дослідницька робота вихованців наукового студентського гуртка «Землероб»

7 вересня 2022 року

 Наукова діяльність кафедри, до якої безпосередньо залучені і учасники наукового студентського гуртка «Землероб», продовжується і в умовах війни. В різних локаціях України наші дипломники проводять свої дослідження в умовах виробництва.

На Агрономічній дослідній станції магістр першого року Олександр Олефіренко проводить вивчення ефективності застосування нового посівного модуля для сівби розкидним методом проміжних культур, який надала німецька компанія Lehner.
Даний посівний модуль є новим технічним рішенням сівби проміжних культур, який дозволяє висівати як окремі види культур, так і їх суміші розкидним методом без  заробки в ґрунт. Він може бути встановлений на різноманітні ґрунтообробні знаряддя, що дозволяє використовувати його в різних системах землеробства.
 
Етапи роботи відображають фото. Робота з новим знаряддями, їх глибоке вивчення дозволить використовувати набуті знання не лише як наукові результати для підготовки магістерської роботи, а й застосовувати в своїй практичній діяльності агронома з користю для господарства.
 

Дмитро Літвінов,

професор кафедри землеробства та гербології


Микола Косолап,

доцент кафедри землеробства та гербології

 

 
 
 
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook