Ми цінуємо вмотивованих абітурієнтів у яких пріоритет – факультету землевпорядкування НУБіП!

4 вересня 2022 року
   Певну риску нелегкої Вступної кампанії 2022 можна підвести. Відомі результати широкого конкурсу і доведені обсяги держзамовлення. От-от абітурієнти дочекаються наказів про зарахування до числа студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України. Пощастило багатьом. Хоч і була можливість використати п’ять шансів на бюджет і низку на контракт, багато з абітурієнтів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» не вагалися, а впевнено йшли тільки за першим.
 
   Серед них Вікторія Рубленко та Юлія Божко з Київщини. Нещодавно вони відвідали факультет землевпорядкування і зробили свій остаточний вибір, – бажання опанувати спеціальність «Геодезія та землеустрій» і саме в НУБіП. Тоді ще тривала сесія по складанню мультипредметного тесту, результатів не було, проте батьки дівчат запевнили їх, що вони будуть вчитися у нас за будь яких умов (https://nubip.edu.ua/node/112263).
   А сьогодні вони разом з ними в приймальній комісії подають оригінали документів і подумки готуються до Школи першокурсника, цікавляться студентським життям, наказу про зарахування і 19 вересня, щоб розпочати навчання.
   Декан факультету Тарас Євсюков поділився з ними позитивними враженнями про очне навчання, розповів про його особливості. Дівчата мають гарний настрій, налаштовані оптимістично і з нетерпінням чекають початку навчання!
 
Дякуємо Збройним силам України, що маємо таку можливість!
 
Наталія Мединська,

в.о. завідувача кафедри земельного кадастру 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook