5 гуртожиток відновлює функціонування

1 вересня 2022, 15:42
   За дорученням ректора Станіслава Ніколаєнка, 30 серпня 2022 року, відбувся комісійний огляд гуртожитку №5, що розташований за адресою вул. Ломоносова, 63 за участі Валерія Іщенка, проректора з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності, Сергія Стецюка, директора студентського містечка, В’ячеслава Братішка, декана механіко-технологічного факультету, Ігора Сівака, заступника декана механіко-технологічного факультету з навчальної та виховної роботи, Петра Виштака, головного механіка, Євгена Кулибаби, головного енергетика, Михайла Павленка, виконавця робіт РББ. 
   Оглянувши кожну житлову кімнату, місця загального користування, душові кабіни та оцінивши обсяг роботи, комісія створила покроковий план відновлення гуртожитку та приведення у належний стан. Керівники господарських служб, спільно з Олегом Вельгасом, завідувачем тісно співпрацюють та вміло координують роботу задля досягнення ефективного результату.
 

 

   «Студенти відповідних факультетів активно залучені у підготовці, виносять будівельне сміття, задіяні у поточних ремонтах. Всі, як один хочуть повернутись у рідні стіни якомога швидше. Технічний персонал з інших гуртожитків також допомагає. З такою підтримкою та командою ми швидко впораємось!» – ділиться Олег Володимирович.
   Через відомі причини 5 гуртожиток не зміг прийняти студентів 2, 3, 4 курсів та М2 згідно графіку поселення. Проте, адміністрація Національного університету біоресурсів і природокористування України дуже сподівається, що новоприбулі мешканці матимуть змогу поселитись у гуртожиток з достойними умовами, які варті наших вступників!

Марта Колич,
фахівець студентського містечка

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook