Освітньо-виховний процес у полі зору наставників академічних груп факультету ветеринарної медицини

23 серпня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   22 серпня 2022 р. відбулося засідання деканату з наставниками академічних груп 2 і 3 курсів факультету ветеринарної медицини, які знаходяться на очному навчанні. На засіданні було розглянуто питання щодо явки здобувачів вищої освіти на очні заняття, місця їх перебування та ряд важливих питань, які стосуються життєдіяльності факультету.

   Заступник декана Сергій Деркач проінформував наставників студентських груп про поточну ситуацію і події, які відбулися в Університеті та на факультеті. Зокрема, перебіг освітнього процесу. Він відмітив, що здобувачі вищої освіти знаходяться у захваті від того, що вийшли на очне навчання. Відмічають, що їм дуже цікаво знаходитись на заняттях, оскільки добре розуміють що фах лікаря ветеринарної медицини дистанційно не здобудеш.

   У своєму виступі, він наголосив, що кожен науково-педагогічний працівник факультету має тримати під контролем перебіг навчального процесу та дотримуватися затвердженої інструкції, щодо дії в разі надходження сигналу «повітряна тривога» під час проведення лабораторних занять.

   Заступник декана Тарас Савчук проінформував наставників академічних груп щодо особливостей організації виховного процесу під час воєнного стану. Зокрема, він наголосив, що всі виховні заходи повинні бути спрямовані на культурно-патріотичне виховання здобувачів, формування у них громадянської та професійної свідомості. Стати для студентів своє групи справжнім другом, з відповідальністю і розумінням підходити до комунікації із ними, за потреби підтримати їх морально чи допомогти у скрутній ситуації.

   Заступники декана Юрій Жук акцентували увагу на необхідності постійного зв’язку наставника академічної групи з деканатом та здобувачами вищої освіти. Вчасно подавати відповідну інформацію щодо локації студентів, особливо тих, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях, в місцях ведення бойових дій та за кордоном.

   Кожен наставник академічної групи детально доповів про стан виконання графіку освітнього процесу здобувачами, місця їх перебування та кількість поселених у гуртожиток.

 

   На завершення засідання, заступник декан факультету Сергій Деркач закликав наставників повною мірою володіти ситуацією по групі, підтримувати постійний зв’язок зі своїми студентськими групами, допомагати один одному та побажав усім міцного здоров’я, мирного неба над головою.

Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook