Поліна Богомолова: «Світ тварин захопив мене під час навчання за спеціальністю "Сестринська справа", тому я остаточно зрозуміла що хочу стати лікарем ветеринарної медицини»

22 серпня 2022 року
  • Розкажіть, будь ласка, про себе.

— Мене звати Богомолова Поліна. Народилася й виросла у Києві. Закінчила Перший київський медичний коледж за спеціальністю «Сестринська справа». Проте світ тварин завжди захоплював мене, оскільки змалечку в моїй родині було багато тварин. Ще під час навчання остаточно зрозуміла, що хочу зв'язати свою майбутню професію з тваринами.

  • Чому вирішили здобувати вищу освіту? Переваги вищої освіти.

— Здобуття вищої освіти - невід'ємний етап у становленні будь-якого спеціаліста, тому для мене це дуже важливо. За роки навчання в університеті доводиться спілкуватися з різними людьми, що допомагає покращити комунікативні навички. Також отримання вищої освіти ґрунтовно тренує і значно розвиває розумові здібності учня, вчить самостійності та плануванню, розширює кругозір і дозволяє бачити нові можливості чіткіше, допомагає організовувати власну справу і активно отримувати просування по кар'єрних сходах.

  • Чому Ви обрали НУБіП України? Звідки дізналася?

— Маю доволі багато знайомих, які навчаються, або вже закінчили НУБіП України. Від них я отримала багато гарних відгуків та рекомендацій вступати саме сюди. Також цей університет рекомендував головний лікар ветеринарної клініки, де я зараз працюю.

  • Якій спеціальності віддаєте переваги і чому?

— Бажання вступити на факультет ветеринарної медицини викликано довготривалою та постійною взаємодією з чудовими тваринами - котами. Всі вони дуже цікаві, норовливі та загадкові.

  • Про що мрієте і де плануєте працювати у майбутньому?

— Моєї мрією є стати кваліфікованим спеціалістом своєї сфери діяльності, піклуватись та допомагати братам нашим меншим.

 

Олександр Мартинюк,
доцент кафедри епізоотології,
мікробіології і вірусології


 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook