Про особливості навчального року в умовах воєнного стану говорили на старостаті економічного факультету

21 серпня 2022 року
    16 серпня 2022 р. на економічному факультеті було проведено онлайн-зустріч деканату економічного факультету зі старостами академічних груп 2-4 курсів та магістрів 2 року навчання. Також учасниками зустрічі були куратори академічних груп.
     Метою зустрічі було обговорення початку нового навчального року в умовах воєнного стану, виклики, які є на даний час у студентів, поселення у гуртожиток, проходження виробничої практики для студентів 4 курсу та 2 курсу скороченого терміну ОС «Бакалавр» навчання та 2 року навчання ОС «Магістр», стан здоров’я в академічних групах, можливості відновлення очного навчання в перспективі тощо.

   У вступному слові декан факультету Анатолій Діброва привітав студентів з початком навчального року та звернув увагу як старост так і кураторів на необхідності дотримуватися заходів безпеки при повітряній тривозі. Також розповів про особливості навчання в першому семестрі 2022-2023 навчального року, наголосив на необхідності постійно бути на зв’язку та оперативно інформувати про ситуацію в групах, дотримуватися протиепідемічних правил в умовах пандемії COVID-19 за умови перебування у навчальних корпусах університету та гуртожитку.

    Заступник декана Віталій Нагорний розповів про графік навчального процесу для студентів 2-4 курсів та магістрів 2 року. Зосередив увагу на необхідності виконання індивідуального графіку оплати за навчання тим студентам, які оформили часткову оплату, подання звітів з практики для студентів 4 курсу, 2 скороченого терміну та студентів магістратури тощо.
    Заступник декана Андрій Музиченко розповів про ситуацію з поселенням в студентський гуртожиток № 10. Також було обговорено питання щодо розташування бомбосховищ та проведено інструктаж як діяти у випадку повітряної тривоги під час перебування в студентських гуртожитках.
   Старости задавали уточнюючі запитання на які було надано вичерпні відповіді. Також було розглянуто і інші питання життєдіяльності економічного факультету.
 
Леся Воляк,
заступник декана
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook