Участь студентів-збірників НУБіП України у змаганнях з видів спорту

17 серпня 2022 року
   Не дивлячись на важкі часи в нашій державі і призупинення змагань майже зі всіх видів спорту, викладачі кафедри фізичного виховання намагаються підтримувати бойовий дух і фізичну форму наших студенів завдяки регулярним тренуванням і участі у показових виступах під егідою спортивного руху «Спорт для всіх» і різних благодійних турнірах. Так неодноразово члени збірної команди з гирьового спорту демонстрували свою майстерність на спортивних заходах в УРБАН парку, чоловіча збірна з волейболу організовувала турніри на підтримку ЗСУ, студенти збірної НУБіП України з футболу взяли участь у Чемпіонаті міста Києва з пляжного футболу.
   Завдяки регулярним тренуванням на пляжному стадіоні міста спорту Гідропарк під керівництвом завідувача кафедри фізичного виховання Миколи Костенка студенти-збірники НУБіП України з футболу  були запрошені до різних команд і майже три місяці грали у Чемпіонаті м. Києва з пляжного футболу. Так Назар Мануков, Тимофій Вербицький (спеціальність «Фізична культура і спорт» гуманітарно-педагогічний ф-т), Данило Кунцевич (ННІ ЕАЕ) захищали футбольний клуб «Viknar`off» і у підсумку посіли четверте місце у вищій лізі. Пашко Андрій (механіко-технологічний ф-т) став бронзовим призером чемпіонату у складі команди «Альтернатива». Артем Федорченко (ф-т аграрного менеджменту) виборов срібну нагороду у першій лізі граючи за команду «Арсенал-Євроформат». Віктор Головатюк, Євген Мельничук (спеціальність «Фізична культура і спорт» гуманітарно-педагогічний ф-т) посіли четверту сходинку у турнірній таблиці першої ліги у складі команди «Domsno`spizza».
   Завдяки такій плідній праці у популяризації здорового способу життя і спорту вирішили продовжити своє навчання і вступити до НУБіП України на спеціальність «Фізична культура і спорт» гравці з пляжного футболу: Олег Сіренко, Іван Глуцький, Ігор Малюк, Максим Данилов; спортсмени-гирьовики: Андрій Авраменко, Денис Горобець, Сергій Ігольников, Владислав Горбаченко; волейболісти Богдан Герасимчук, Данііл Брайлян.
   Також для студентів НУБіП України новий навчальний рік починається змаганнями Спартакіади студентів.
 
Микола Костенко,

завідувач кафедри фізичного виховання 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook