Участь студентів-збірників НУБіП України у змаганнях з видів спорту

17 серпня 2022 року
   Не дивлячись на важкі часи в нашій державі і призупинення змагань майже зі всіх видів спорту, викладачі кафедри фізичного виховання намагаються підтримувати бойовий дух і фізичну форму наших студенів завдяки регулярним тренуванням і участі у показових виступах під егідою спортивного руху «Спорт для всіх» і різних благодійних турнірах. Так неодноразово члени збірної команди з гирьового спорту демонстрували свою майстерність на спортивних заходах в УРБАН парку, чоловіча збірна з волейболу організовувала турніри на підтримку ЗСУ, студенти збірної НУБіП України з футболу взяли участь у Чемпіонаті міста Києва з пляжного футболу.
   Завдяки регулярним тренуванням на пляжному стадіоні міста спорту Гідропарк під керівництвом завідувача кафедри фізичного виховання Миколи Костенка студенти-збірники НУБіП України з футболу  були запрошені до різних команд і майже три місяці грали у Чемпіонаті м. Києва з пляжного футболу. Так Назар Мануков, Тимофій Вербицький (спеціальність «Фізична культура і спорт» гуманітарно-педагогічний ф-т), Данило Кунцевич (ННІ ЕАЕ) захищали футбольний клуб «Viknar`off» і у підсумку посіли четверте місце у вищій лізі. Пашко Андрій (механіко-технологічний ф-т) став бронзовим призером чемпіонату у складі команди «Альтернатива». Артем Федорченко (ф-т аграрного менеджменту) виборов срібну нагороду у першій лізі граючи за команду «Арсенал-Євроформат». Віктор Головатюк, Євген Мельничук (спеціальність «Фізична культура і спорт» гуманітарно-педагогічний ф-т) посіли четверту сходинку у турнірній таблиці першої ліги у складі команди «Domsno`spizza».
   Завдяки такій плідній праці у популяризації здорового способу життя і спорту вирішили продовжити своє навчання і вступити до НУБіП України на спеціальність «Фізична культура і спорт» гравці з пляжного футболу: Олег Сіренко, Іван Глуцький, Ігор Малюк, Максим Данилов; спортсмени-гирьовики: Андрій Авраменко, Денис Горобець, Сергій Ігольников, Владислав Горбаченко; волейболісти Богдан Герасимчук, Данііл Брайлян.
   Також для студентів НУБіП України новий навчальний рік починається змаганнями Спартакіади студентів.
 
Микола Костенко,

завідувач кафедри фізичного виховання 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook