Назар Пшеничний з Черкаської області обирає спеціальність «Інженерія програмного забезпечення» в НУБіП

17 серпня 2022 року
    Є безліч професій, які захоплюють та приносять користь людству, але для себе я зрозумів, що хочу пов’язати майбутню професійну діяльність саме з технологіями.

    Чому саме технології? Бо я змалечку захоплююсь інформаційними технологіями. Спершу, як і в багатьох моїх однолітків, це були комп’ютерні ігри. Але згодом мені стало цікаво не лише грати, але й створювати комп’ютерні ігри і не лише їх. Наразі я вважаю, що це моє хоббі, але мрію стати професіоналом, саме тому й обрав спеціальність «Інженерія програмного забезпечення».
    А вчитись хочу на факультеті інформаційних технологій Національного університету біоресурсів і природокористування (НУБіП) України, бо саме тут я зможу не лише набути потрібних знань та навичок, але й долучитись до активного студентського життя. Я обожнюю спорт та маю певні здобутки: брав участь в змаганнях по футболу, займав призові місця в настільному тенісі, практикував себе в вільній боротьбі та змішаних єдиноборствах. Тож сподіваюсь проявити себе як в навчанні, так і у позанавчальній діяльності.

    Це фрагмент з мотиваційного листа Назара Пшеничного. Але він не зупинився на електронній подачі заяви, а особисто відвідав наш університет, де одержав відповіді на усі питання. У процесі зустрічі цей мотивований абітурієнт поспілкувався з членами відбіркової комісії факультету інформаційних технологій та відповідальним секретарем приймальної комісії Сергієм Ковалевським, заручився підтримкою директора ННЦ виховної роботи і соціального розвитку університету Геннадія Ржевського, переглянув інформаційні ресурси та сервіси підтримки навчальної діяльності, пройшовся нашим чудовим студентським містечком.

     Як підсумок Назар зазначив, що саме НУБіП України дає йому надію та рішучість на світле майбутнє, щоб старанно йти до мети.
    Сподіваємось, що вже у вересні Назар разом із багатьма іншими першокурсниками почнуть втілювати свої мрії на факультеті інформаційних технологій нашого університету!

Приєднуйтесь! Все буде Україна! Все буде ІТ!


Відбіркова комісія
факультету інформаційних технологій

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook