Зустрічі декана зі студентами дозволяють здолати багато труднощів

12 серпня 2022 року
   Перед початком навчального семестру деканом механіко-технологічного факультету Вячеславом Братішком разом з кураторами груп було проведено опитування щодо готовності здобувачів освіти до очного навчання. Виявилось, що група АІ-1901 мала найбільшу кількість студентів, які мали труднощі і перепони до очного відвідуванням занять.
   Для того, щоб обговорити цю ситуацію і вияснити всі проблемні питання, було організовано онлайн-зустріч студентів групи АІ-1901 з куратором, доцентом Віктором Ребенком та деканом факультету, на яку запрошувались також і батьки студентів.

   В ході зустрічі були висвітлені основні моменти проведення очного навчання студентів в умовах військового стану в Національному університеті біоресурсів і природокористування України і, зокрема, на механіко-технологічному факультеті, пояснені особливості проведення занять, а також умов проживання студентів в гуртожитку.
   Студенти піднімали питання щодо можливостей одночасного очного і дистанційного навчання, поєднання навчання з працевлаштуванням, умов надання індивідуального графіку навчання, умов поселення в гуртожитку, проблемних ситуацій, пов’язаних зі скрутним матеріальним становищем, неможливістю дістатись до місця навчання та інших.

    Для озвучених труднощів та проблемних питань в більшості випадків запропоновані рішення, які дозволили студентам змінити своє ставлення до очного формату з негативного на позитивне та конструктивне і тим самим посилити бажання отримувати знання і навички в аудиторіях та лабораторіях.
   У підсумку зустрічі переважна більшість студентів групи АІ-1901 висловились за готовність приступити до очного навчання в університеті. Тож для інженерів невирішуваних проблемних питань немає!

 

Віктор Ребенко, доцент кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook