Студенти факультету ветеринарної медицини з нагоди Міжнародного Дня Молоді отримали нагороди від Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України

12 серпня 2022, 14:40
ФВМ НУБіП України
    Сьогодні 11 серпня 2022 року у колонній залі Київської міської державної адміністратціії, напередодні Міжнародного Дня Молоді – відбулось нагородження переможців Премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва у 2022 році.

     Цьогоріч відзначали 36 найкращих, молодих та талановитих кандидатів на присудження премії, з них:
     9 – за наукові досягнення;
     15 – за творчі досягнення;
    12 – за внесок у розвиток молодіжного руху.

     Цього року від Національного університету біоресурсів і природокористування України три представника молоді, які отримали Премію Київського міського голови Віталія Кличко та один представник подяку за особистий внесок в розвиток молодіжного руху та волонтерську діяльність.

    Дипломи лауреата Премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва у 2022 році отримала: У номінації " Творчі досягнення": Красновид Ольга Сергійовна студентка 6 курсу факультету ветеринарної медицини.

 

     Подяку оголошено студенту 3 курсу факультету ветеринарної медицини – Коваль Артему Івановичу, за вагомий особистий внесок у розвиток молодіжного руху й молодіжній політиці, волонтерську діяльність та з нагоди Дня молоді.

 

   Переможців нагороджував особисто Київський міський голова Віталій Кличко, разом з директоркою Департаменту молоді та спорту Юлією Хан.

 

   Вітаємо переможців та бажаємо не втрачати свого життєвого запалу та й надалі бути активними діячами у розбудові молодіжного руху в Україні.

Слава Україні!

Деканат

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook