Максим Козін: хочу мати диплом Національного університету біоресурсів і природокористування України

13 серпня 2022 року
   Випускник Гребінківської ЗОШ №4 Полтавщини Максим Козін з вибором вишу для навчання по закінченні школи не вагався: попри можливість подавати кілька заяв на вступ у різні виші, вибрав НУБіП. І вже подав оригінали документів до приймальної комісії нашого університету – на гуманітарно-педагогічний факультет.

   Хочу навчатися на спеціальності «Професійна освіта», говорить він. І маю на таке рішення дві підстави. По-перше, вважаю, що ця спеціальність формує міцний фундамент для розвитку особистості, що важливо для молодої людини. І, по-друге, свою роль відіграв життєвий приклад моєї бабусі Тетяни Вікторівни: вона вже 40 років працює в сфері вищої освіти, зараз – заступником директора з виховної роботи Березоворудського фахового коледжу. Саме від неї, власне, і дізнався про професійну освіту як фах.

   Перший етап свого студентського життя пов’язую з бакалавратом на «Професійній освіті», де, думаю, за чотири роки набуду необхідних для педагога знань і навичок. А в магістратурі хотів би навчатися на філології, конкретніше – «Германські мови і література». Тим більше, що англійську, яка давалася мені досить легко, знаю непогано, та й спілкування з носіями мови, якого мав багато, свою справу зробило.
   А далі життя покаже. Одне знаю певно: хочу мати диплом Національного університету біоресурсів і природокористування України.


Валентин Обрамбальський
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook