Маргарита Вежичаніна прагне вдосконалити знання в магістратурі НУБіП України за освітньою програмою «Облік і аудит»

26 липня 2022 року
      • Доброго дня! Представтеся будь ласка. 
     – Мене звати Маргарита Вежичаніна. В 2019-му році я завершила навчання в Харківському національному економічному університеті ім. С. Кузнеця на факультеті консалтингу та міжнародного бізнесу за спеціальністю «Облік і аудит», здобувши освітній ступінь «Бакалавр». Під час навчання писала наукові статті та приймала активну учать з ними на конференціях. 
 
        • Скажіть Маргарита чим Ви захоплюєтеся?
     – Стосовно захоплень… я думаю це щось про те, що дозволяє одночасно розвиватися та відпочивати, для мене це однозначно книги та фільми, для того щоб приємного провести час є безліч варіантів, наприклад активний відпочинок в парку або подорожі зі знайомими. Я вважаю що не важливо чим ти займаєшся, головне щоб це приносило радість та щастя. Я помітила, що коли займаєшся тим, що тобі подобається, успіх гарантований. Тому, я дуже хотіла, щоб моя майбутня професія була якось пов’язана з моїм захопленням.
 
        • Чому Ви вирішили продовжити навчання в магістратурі за освітньою програмою «Облік і аудит»?
      – Отримавши ступінь бакалавра я вирішила, що буду йти в магістратуру, тільки після того, як визначусь, буду я працювати за фахом чи ні. Після навчальної практики я залишилась працювати на тому ж підприємстві, де потім пропрацювала майже 3 роки, я побачила в собі потенціал та хист до бухгалтерії, тому я вирішила, що для подальшого кар’єрного росту мені необхідно здобути цей рівень. Тим більше, що професія бухгалтера є престижною та конкурентоспроможною на національному та міжнародному ринках праці. 
       • Що стало причиною вибору саме НУБіП України?
       – Під час вибору ВНЗ я зіткнулася з таким завданнями пріоритетності: зручне місцезнаходження, якісна освіта, викладачі з досвідом роботи за фахом викладання, терміни навчання та вартість навчання. Найбільш вдалий вибір на мою думку це саме НУБІП України.
 
       • Які у Вас очікування від навчання за спеціальністю «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і аудит»?
    – Перш за все прагну вдосконалити та оновити знання із фаху, які я вже отримала раніше, поглибити знання з розробки і використання інформаційних систем і технологій в обліку та здобути навички для ведення особистого бізнесу в майбутньому.
 
Розмову вела Людмила Мельянкова,
доцент кафедри обліку та оподаткування
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook