Безпека під час освітнього процесу та збирання врожаю – у фокусі ректорату

25 липня 2022 року
     25 липня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене початку нового навчального року, вступній кампанії та поточним питанням життєдіяльності університету.

 

     Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша закцентував на підготовці кампусу до прийому студентів. Цьому питанню буде присвячена відповідна нарада із завідувачами гуртожитків. Триває набір до аспірантури. 28 липня згідно з указом Президента відзначатимемо День державності і в межах цього розробляється план заходів в університеті.

 

     Учений секретар Оксана Барановська повідомила про перебіг підготовки до засідання вченої ради.
     Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко доповів про проведення аналітики наукової діяльності щодо публікаційної активності, залучення позабюджетних коштів на дослідження. За результатами форуму SEB-2022 готується до видання збірка матеріалів.

     Директор студмістечка Сергій Стецюк проінформував про заходи, в тому числі, й інформаційні щодо розміщення студентів в кампусі та дії студентів у випадку повітряної тривоги. Дах 10-го гуртожитку готовий до монтажу металочерепиці.
   Директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський доповів про комісійну перевірку районної влади готовності гуртожитків та навчальних корпусів до прийому студентів. У зв’язку з цим протягом тижня пройде перевірка виконання плану заходів з дооблаштування укриттів.

     Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський закцентував на початку прийому заяв від вступників до бакалаврату 29 липня.
     Начальник відділу організації практичного навчання та координації діяльності навчально-дослідних господарств Микола Грунтковський проінформував про завершення обмолоту ячменю, початку збору озимої пшениці. Наразі триває заготівля сіна, реконструкція складів.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про завершення аварійного ремонту місць загального користування в гуртожитку №7, виготовлення лав для укриттів, облаштування кімнат в гуртожитках для студентів нового набору.
     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук закцентував на продовженні роботи з китайськими партнерами, німецькими університетами щодо розширення академічної співпраці. На контролі сплата за навчання.

 

     Начальник навчального відділу Ярослав Рудик доповів про результати наради із заступниками керівників факультетів та ННІ щодо готовності до початку нового навчального року. Проаналізовано розміщення, маршрути евакуації, навчально-методичне забезпечення, оптимізовано розклад відповідно до специфіки навчання на кожній спеціальності.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Проректору з науково-педагогічної роботи Василю Шинкаруку – контролювати підготовку до нового навчального року. Сергію Кваші – спільно з пресслужбою здійснювати супровід і представництво університету в соціальних мережах, узгодити схему розселення студентів та працівників в гуртожитках студмістечка на час воєнного стану, здійснити контрольну перевірку виконання плану дооснащення укриттів та підготуватися до перевірки комісії. Оксані Барановській – супровід засідання вченої ради. Миколі Грунтковському – збір та збереження врожаю в навчально-дослідних господарствах, пропозиції щодо діяльності НДГ «Ворзель». Володимиру Отченашку – спільно з пресслужбою організувати публікації за результатами форуму SEB-2022, виготовлення збірки матеріалів.

     Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook