«Клуб фінансового аналітика» ННІ бізнесу взяв участь у SAP Forum 2014

27 жовтня 2014 року

     У рамках бізнес-конференції SAP Forum 2014 6-7 жовтня було проведено Design Thinking workshop для студентів. Наш університет представляли доцент кафедри фінансів і кредиту Титарчук Ірина та члени гуртка «Клуб фінансового аналітика» — студенти магістратури спеціалізації «Фінансова аналітика у сфері бізнесу» Бойченко Ірина, Волинець Іванна, Іщенко Михайло, Литвинець Наталія та Трусєєва Мар’яна.
     Комплекти програмних рішень компанії SAP, які фактично є стандартом корпоративних інформаційних систем для великих підприємств, використовуються провідними університетами та інститутами для підготовки в таких сферах як управління бізнесом, бізнес аналітика, інформаційні технології тощо.

     Основною метою форуму було ознайомлення із сучасними бізнес-продуктами та можливостями їх впровадження у всіх галузях економіки. Найбільшу дискусію викликав виступ представників компанії SAP, що представляли програмний продукт для аграрних підприємств. Адже впровадження таких технологій передбачає внесення організаційних змін у процеси діяльності підприємств. Також його вартість є досить дорогою, а окупність — довгостроковою.

    «Університетський Альянс & Design Thinking workshop САП Форум 8.10» організував для збірних команд студентів з різних університетів Києва інтелектуальний кросс InnoJam. За результатами бізнес-гри перемогла команда представників КНУ ім. Т.Г. Шевченка, КНЕУ ім. В. Гетьмана та НУБіП України. Учасниками команди-переможниці були наші студенти Бойченко Ірина та Іщенко Михайло.


 Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів у сфері прийняття бізнес рішень!

 

Ірина Титарчук,
доцент кафедри фінансів і кредиту

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook