Катерина Шевченко: Магістерська програма «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» - ще один мій крок для досягнення життєвих цілей

17 липня 2022 року

 Не дивлячись на нинішню ситуацію в Україні, наше життя продовжується та ми не зупиняємось на досягнутому. Після успішних державних іспитів та вручення дипломів бакалаврів, ще учорашні студенти думають вже про своє майбутнє, яке вони пов’язують із власним розвитком та навчанням. Наша магістерська програма «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» є саме тим, що їх цікавить та допомагає досягти своїх мрій. Однією з таких студенток, а нині вже абітурієнток, є Катерина Шевченко, одна з найкращих випускниць факультету 2022 року.

  • Катерино, Ви були студенткою факультету аграрного менеджменту та нашої професійно-орієнтованої групи «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» на бакалавраті. Скажіть, будь ласка, які враження у Вас залишилися? Чим би Ви хотіли поділитись із нами?

- Аж не віриться, що так швидко промайнув час. Мені дуже сподобався навчальний заклад. Він сучасний, постійно впроваджуються нові форми викладання. Аудиторії оснащені всіма сучасними зручностями, тому навчання проходило ефективно.
Висококваліфіковані викладачі, які знають свою справу і завжди миттєво реагують на будь-які проблеми, пов’язані з навчанням. Я завжди відчувала чудову підтримку та впевненість.
  • Знаю, що вже починаючи з 2-го курсу, розпочалось онлайн навчання у зв’язку з пандемією COVID-19, а завершували Ви бакалаврат взагалі в умовах воєнного часу, тобто, як бачимо, умови достатньо нестандартні. Яким чином це вплинуло саме на якість освітнього процесу? Адже Ви достатньо працелюбна студентка. Скажіть, які поради Ви могли би дати майбутнім вступникам щодо онлайн навчання?

- Звісно різниця між очним та дистанційним навчанням досить велика, хотілось би більше проводити часу у стінах університету, але сьогоднішні реалії не дають змогу цього зробити. Але, навіть під час дистанційного навчання ми отримували великий обсяг корисної інформації, всі викладачі уміло працювали з гаджетами. Університет досить добре подбав про зручну платформу для навчання та якісні заняття онлайн. Рекомендую майбутнім студентам не лінуватись і організовувати власний процес навчання, підвищувати рівень самоорганізації та відповідальності. В такому разі Вам стане легше адаптуватися до певних змін сьогодення.
  • Які найбільш приємні спогади від Вашого навчання в НУБіП у Вас залишилися?

- Це одна з найважливіших сторінок в житті кожної людини, тому я завжди з теплотою та радістю буду згадувати університет. Дуже задоволена, що навчалася в дружньому колективі, - для мене це важливо. Гуртожиток, який знаходиться поруч, тому поспати можна було довше. На шляху до мрій нас завжди підтримували педагоги рідного факультету аграрного менеджменту та кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту зокрема. Особливо хотілося би сказати слова подяки члену-кореспонденту НАН України, доктору економічних наук, професору Шинкарук Лідії Василівні та кураторам, - доктору економічних наук, професору Дєліні Марині Миколаївні та кандидату економічних наук, доценту Сухановій Аллі Валеріївні.
  • Тепер Ви є абітурієнтом знову й обираєте нашу магістерську програму «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами». Скажіть, що саме вплинуло на Ваше рішення? Чому саме проєктний менеджмент?

- Наше життя - масштабний проєкт, який складається з безкінечної кількості проектів. Усі ми – проєктні менеджери. Хороші чи погані – це вже інше питання але, те, як ми керуємо життям, безумовно впливає на результат та ефективність досягнення цілей. Управління проєктами - не суха наука, а жива методологія організації, планування і координації використання людських і фінансових ресурсів протягом всього життєвого циклу проекту. Тому для мене є досить важливим навчання на даній магістерській програмі.
  • Чого Ви очікуєте від навчання на цій магістратурі?

- Закінчивши бакалавра, не було сумнівів, куди вступити в магістратуру, хотілося продовжити навчання за своєю спеціальністю і після чотирьох років навчання я зрозуміла, що наш факультет саме те місце, де я можу дістати необхідну основу знань. Сподіваюсь, магістратура допоможе мені визначитись зі своїми професійними та життєвими орієнтирами. Хочу сказати, що вступати до НУБІП України було моїм найкращим рішенням і я впевнена, що наступні роки у стінах улюбленого університету та на цій освітній програмі будуть також незабутніми.
  • Катю, щиро дякуємо за такі приємні слова та співбесіду та щиро бажаємо Вам успіху на вступних випробуваннях та в Вашому житті! Чекаємо у нас на магістратурі! До нових зустрічей!

Бесіду провела Марина Дєліні,
в.о. завідувача кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook