Володимир Орачов з Луганщини обирає спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (магістерський рівень)

11 липня 2022 року

       

Доброго дня! Володимире, розкажіть будь-ласка, де плануєте продовжити навчання?

Я  надіслав свої документи і зареєструвався на тестування в Національному університеті біоресурсів і природокористування України на другий (магістерський) рівень, спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Більше того скажу, в НУБіП мріє навчатися моя дружина Подоліна Альона Ігорівна, яка наразі очікує отримання бакалаврського диплому і теж буде подавати свої документи на цю спеціальність. Дуже сподіваємося, що у нас все вийде і ми разом будемо розширювати свій багаж знань в цьому напрямку.

Володимире, розкажіть будь-ласка в якому навчальному закладі Ви навчалися? Які  маєте успіхи в навчанні?

Я навчався в державному закладі «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», де здобув освітній ступінь бакалавра за спеціальністю «Соціологія», освітня програма «Соціологія прикордоння та митної справи» в 2020 році.  В університеті, я був досить активним студентом: брав участь в різноманітних тренінгах, Міжнародних наукових конференціях, семінарах і навіть виборов  призове місце на Всеукраїнській олімпіаді з соціології в 2017-2018 навчальному році.

Ви давно покинули територію Луганщини чи там залишаєтеся?

Проживання на території Луганщини для мене стало неможливим уже давно, через загарбницьку війну Росії на території України. Я був і залишаюся патріотом своєї країни. Як тільки я отримав диплом бакалавра, я залишив територію Луганщини і перемістився на Київщину.

Як виникла ідея змінити напрям навчання, змінити спеціальність?

Я отримав певні компетенції з соціології, економіки, політології в Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка, за що я дуже вдячний викладачам цього вузу. З часом, я зрозумів що мене більше цікавлять дисципліни  економічного спрямування. Зокрема я став цікавитися питаннями організації власного бізнесу, зокрема в сфері торгівлі (власна кав`ярня або інтернет-магазин), а знань не вистачало…Також досить перспективним є отримання знань з біржової діяльності, це реально те чим цікавиться молодь сьогодні.  Отак виникла думка, спробувати свої сили в НУБіП.

   

Чого чекаєте від навчання в Національному університеті біоресурсів та природокористування на спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»?

Я вважаю, що «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» є надзвичайно складним напрямком, але я намагатимусь взяти від навчання максимум знань. Адже я розумію навіщо…! Щоб отримати професію, яка допоможе у відбудові нашої країни.

Через російську військову агресію економіка нашої країни зазнала значних руйнувань та втрат, які неможливо відновити без хороших та досвідчених фахівців. Зараз я відчуваю, що навчання та робота в цій галузі для мене є надзвичайно важливі. Я впевнений, що отримана спеціальність та компетенції допоможуть мені, разом з іншими співвітчизниками, підняти економіку України на новий, європейський рівень.

Щиро дякуємо за розмову і бажаємо успішного вступу на обрану спеціальність! Раді будемо зустрітися на навчанні в магістратурі!

            Любов Панкратова,
гарант ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

Анатолій Фурса,

доцент  кафедри організації підприємництва та біржової діяльності

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook