Микита Броварець обирає спеціальність «Агроінженерія» у НУБіП України: мрію стати професіоналом своєї агроінженерної справи і тим самим розвивати нашу Україну

5 липня 2022, 12:29
м. Київ НУБіП України

 

 

 

·         Добрий день, представтеся та розкажіть про себе.

     — Броварець Микита Євгенович, випускник Рівненського природничо-математичного ліцею «Елітар». Маю гарний рівень знань, закінчив з середнім балом атестата 10,0. Зараз планую вступати до бакалавратури НУБіП України на спеціальність «Агроінженерія».

 

 

·         Як Ви дізналися про НУБіП України та, зокрема, про цю спеціальність?

    — Вперше про Університет я дізнався від свого дідуся, Мороза Євгенія Анатолійовича, який закінчив Університет і працював інженер-механіком з обслуговування сільськогосподарської техніки. Я відвідав день відкритих дверей Університету в режимі онлайн, де мені змістовно довели, що НУБіП України – це провідний національний дослідницький заклад вищої освіти агроінженерії і біотехнологій, природокористування.

 

·         Чому ви обрали саме НУБіП?

     — На мою думку, Україна – аграрна країна. Саме тому, НУБіП України допоможе розкрити мені власний потенціал і максимально реалізувати ті можливості , що відкриває для нас наша країна.

 

·         Чому Ви обрали саме спеціальність «Агроінженерія»?

     — З дитинства мені подобається велика техніка і я маю хист до інженерії , та, як я вже казав : «Україна – аграрна країна», тому саме за допомогою цієї спеціальності я зможу якнайшвидше досягти своєї мети, і зробити максимальний внесок в розвиток моєї Батьківщини.

 

·         Що ви очікуєте від навчання в університеті?

     — Я хочу отримати гідну професію, знайти нових друзів. Цікаво проводити час та досягти успіхів у навчанні. Я планую навчатися в НУБіП України тому, що він на сьогодні є сучасним, унікальним і студентоорієнованим освітнім закладом.

 

·         Чи маєш вже якісь плани після закінчення навчання?

     — Хочу стати фахівцем своєї агроінженерної справи і тим самим розвивати нашу Україну.

Інтерв’ю з абітурієнтом провів
Іван Роговський

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook