«Іди за світлом і сам неси світло…» Вручення дипломів випускникам ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України»

30 червня 2022 року

 

128 червня 2022 року у ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» відбулося урочисте вручення дипломів випускникам коледжу. Саме на їхню долю випало найбільше випробувань – два роки пандемії, а тепер повномасштабне вторгнення росії на територію України. Посеред хаосу війни складно орієнтуватися та приймати рішення. Але адміністрація коледжу вирішили вручити дипломи цьогорічним випускникам наживо, з дотриманням усіх норм безпеки.

3 8

Без святкових атрибутів, без вишуканого вечірнього вбрання, із вшануванням полеглих захисників церемонія була особливо хвилююча.

4

Цитуючи Мирослава Дочинця, до присутніх звернулася директорка коледжу Світлана Пилипишин: «Іди за світлом і сам неси світло. Нічого не бійся. Ніщо і ніхто не може знищити твою безсмертну душу. І тому йди по життю вільно, чесно і спокійно. Навчися радіти кожній подарованій тобі хвилині. Смійся обличчям і душею. Принось радість іншим. Будь людяним. Прощай усе і завжди. Прощай усіх і себе». Бажаючи перемоги України у розв'язаній росією війні, очільниця наголосила на тому, що нашій країні потрібні молоді фахівці, які готові до змін, до відповідальності перед суспільством, які знають, що таке гідність і патріотизм.

7 61611 51417 1513

Святкові накази про випуск зачитали: завідувачка відділення економіки та прикладної екології Ірина Тернова, завідувачка відділення комп'ютерної інженерії та електротехніки Маріанна Михайлишин і завідувач агромеханічного відділення Ігор Буняк.

2

Василь Лещук, ведучий церемонії, закликав присутніх ні на мить не сумніватися у перемозі і вірити нашим ЗСУ.

19

Аналізуючи підсумки роботи за 2021-2022 навчальний рік, адміністрація коледжу нагородила кращих студентів коледжу, які мали високі досягнення у навчанні, художній самодіяльності та спорті, а також проявили неабиякі організаторські здібності у волонтерській діяльності.

24 лютого життя всієї країни поділилося на до і після. Зараз часто можна почути фразу “Життя не буде таким, як раніше”. І це правда. Адже змінилось все: цінності, спосіб життя, мислення і рід діяльності. Але не зміниться бажання вчитися та опановувати нові спеціальності.

Щиро вітаємо Вас, шановні випускники!
Щасливої вам дороги і долі!
Слава Україні! Слава нашим ЗСУ!
1091218
Галина Процик,
заступник директора з виховної роботи
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook