Звітуємо згідно індивідуальних планів педагогічних та науково-педагогічних працівників за 2021-2022 н.р.

27 червня 2022 року

 

1З 21 - 27 червня 2022 р. відбулися координаційні засідання циклових комісій та кафедри коледжу.

Річний звіт - це нагода обмінятися думками, представити власну систему роботи, доробки, інновації у роботі та поділитися планами на майбутнє. 

Хоча у даному навчальному році не було можливості провести всі предметні олімпіади й конкурси I етапу, культурно-виховні заходи ( через пандемію та воєнний стан), але варто відзначити певні досягнення наших студентів і викладачів. У цілому зміни в роботі не вплинули на якість виконання навчальних планів спеціальностей відділень коледжу і програм навчальних дисциплін. Виконання  навчальних планів відбулося вчасно згідно складеного графіку освітнього процесу.

23

На координаційних засіданнях до учасників заходів-звітів звернулася директорка коледжу канд. філол. наук, доцентка Світлана Пилипишин, яка подякувала всім працівникам за роботу та наголосила на важливості участі усіх працівників у вступній кампанії 2022.

Заступник директора з навчальної роботи Олег Калатало окреслив основні напрямки роботи педагогів у новому навчальному році.

45

Заступниця директора з виховної роботи Галина Процик звернула увагу на особливості патріотичного виховання здобувачів освіти у 2022-2023 навчальному році, участь коледжу у виставках та турнірах. Вона зазначила, що викладаючи навчальні дисципліни викладач має широкі можливості щодо формування життєво необхідних компетентностей у студентів.

Традиційне проведення звітів у формі очних координаційних засідань за результатами діяльності, згідно індивідуальних планів педагогічних та науково-педагогічних працівників за навчальний рік, показує високу її ефективність в плані усвідомлення працівниками коледжу виконаної роботи та широкого кругозору і перспектив у майбутньому.

Оксана Лещишин,
завідувачка навчально-методичного кабінету
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook