На факультеті тваринництва та водних біоресурсів вручили дипломи випускникам-бакалаврам

24 червня 2022 року
     23 червня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулося вручення дипломів випускникам факультету. 162 бакалаври освітнього ступеню «Бакалавр», які навчалися за спеціальностями «Водні біоресурси та аквакультура» та «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» отримали сьогодні свої омріяні дипломи.
 
     З вітальним словом до випускників та усіх присутніх звернувся ректор нашого університету Станіслав Ніколаєнко. Своїми словами він підтвердив важливість обраної професії, адже завдяки високій якості продукції фахівець-технолог з виробництва і переробки продукції тваринництва і рибництва може забезпечити населення якісними продуктами харчуванням від якого залежить здоров’я нації! Станіслав Миколайович виразив впевненість, що отримані знання і вміння дозволять знайти кожному своє місце в житті та побажав випускникам миру, везіння, процвітання і не зупинятися на досягнутому.
 
     У цей день випускників привітав декан факультету Руслан Кононенко. Він зазначив, що сьогоднішній день визначний, адже наші студенти випускники отримають підтвердження своїм знанням і вмінням дипломами бакалавра НУБіП України.
 
 
     Потому ректор Університету Станіслав Ніколаєнко вручив дипломи з відзнаками 14 студентам. З вітальними словами до випускників також звернулися завідувачі кафедрами Микола Сахацький, Микола Повозніков, Анатолій Угнівенко, Наталія Рудик-Леуська, директор НДІ технологій та якості продукції тваринництва і рибництва Іван Чумаченко, а від імені кураторів ‒ доцент кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Вікторія Мельник.
 
     Батьки випускників висловили слова щирої вдячності Університету в особі науково-педагогічних працівників та адміністрації факультету. Також вони зазначили, що це найкращий заклад вищої освіти, де готують висококваліфікованих фахівців і патріотів своєї держави.
     Підводячи підсумок декан факультету Руслан Кононенко зазначив, що дуже приємно, що наш колектив розвивається, з кожним роком кількість вступників та випускників збільшується і дивлячись на щасливі обличчя, які знаходяться в залі впевнено можна сказати – це найкращі студенти одного з найкращих факультетів нашої країни, які будуватимуть її майбутнє. Завершився захід дружнім фото на згадку.
 
 
Василь Бочков,
заступник декана факультету
 тваринництва та водних біоресурсів

    


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook