Випускники ННІ неперервної освіти і туризму отримали омріяні дипломи магістрів та бакалаврів

22 червня 2022 року
     Відбулась урочиста церемонія вручення дипломів колишнім студентам денної та заочної форм навчання, а нині – випускникам ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України.
     Документи про вищу освіту – дипломи бакалаврів і магістрів – отримали випускники спеціальностей: «Туризм» (44 бакалаври); «Економіка», «Агрономія», «Право» (60 бакалаврів – на основі раніше здобутого освітнього ступеня); «Екологія та охорона навколишнього середовища», «Облік і оподаткування», «Економіка», «Лісове господарство», «Садово-паркове господарство», «Геодезія та землеустрій» (59 магістрів – на основі раніше здобутого освітнього ступеня)).
     Традиційно відкриття церемонії розпочалося з Гімну України. Присутні також вшанували хвилиною мовчання загиблих українців, які віддали своє життя за незалежність України.
     До випускників звернувся в.о. директора ННІ неперервної освіти і туризму Іван Гриценко, привітавши із закінченням навчання в університеті й отриманням дипломів. Директор відмітив, що для магістрів – це усвідомлене отримання другої вищої освіти, а для бакалаврів – це лише перша сходинка у здобутті вищої освіти, яка веде до навчання в магістратурі і, як переконаний очільник ННІ, саме в аудиторіях НУБіП України. І. Гриценко побажав випускникам щасливого майбутнього та здолання всіх перешкод, які надалі ставали б лише опорою для нових звершень. Директор висловив сподівання, що бакалаври і магістри прославлятимуть Альма-матер своїми видатними вчинками, знаннями європейського рівня й гідними справами.
     Випускників привітав ректор університету Станіслав Ніколаєнко, який мотивував їх до творчої праці, прийняття лідерської позиції, відповідальності за власне життя й за всю державу та застеріг фахівців від необдуманих легковажних рішень в особливо непростий для нашої країни час. Очільник університету побажав мирного неба, міцного здоров’я, успішної кар’єри та швидкої реалізації усіх планів та задумів, професійних здобутків, визнання заслуг та висловив впевненість, що диплом випускника Національного університету біоресурсів і природокористування України залишиться не лише документом про вищу освіту, але й надійним провідником на професійному шляху, предметом гордості і знаком приналежності до багатотисячної університетської родини.
 
     Щирі й водночас хвилюючі слова привітання пролунали від заступниці директора ННІ з навчальної та виховної роботи Терези Микицей.Вона підкреслила, що наші випускники – це конкурентоздатні професіонали, які вміють критично мислити, приймати обґрунтовані та справедливі рішення в інтересах людини та суспільства. Т. Микицей побажала творчої наснаги, доброго здоров’я, життєвих гараздів й нових звершень, надійних партнерів і вірних друзів, мирного неба та процвітання нашій державі. 
 
     Зі словами глибокої вдячності до ректорату університету, керівництва ННІ неперервної освіти і туризму, професорсько-викладацького складу університету та однокурсників звернулися й самі студенти, адже роки навчання залишили їм чималий багаж знань та надійних людей поруч. Зокрема, Ганна Кусяка – випускниця спеціальності «Агрономія» – від імені випускників 2022 року подякувала заступниці директора ННІ Терезі Микицей, методистам Оксані Балі, Аліні Клюшник, Галині Луценко, Катерині Обиход за «… співпрацю, добропорядні відносини, взаєморозуміння та професіоналізм у роботі зі студентами».
 
 
 
     Колектив ННІ неперервної освіти і туризму приєднується до привітань. Нехай отриманий омріяний диплом забезпечує реалізацію цілей, які Ви, шановні випускники, перед собою ставите по життю. Усім магістрам – бажаємо з гордістю нести звання випускника Національного університету біоресурсів і природокористування України, а бакалаврам – успішного проходження вступної кампанії для продовження прекрасних років студентства в магістратурі в стінах рідної Альма-матер. 
     Бажаємо усім мирного неба, упевненості у завтрашньому дні, душевного спокою та довгих мирних років життя в квітучій незалежній Україні!
 
 
Любов Шкварун,
старший викладач кафедри
готельно-ресторанної справи та туризму

    


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook