Вчена рада економічного факультету: результати літньої екзаменаційної сесії, стан підготовки кафедр економічного факультету до нового навчального року

22 червня 2022, 11:55
       20 червня 2022 року відбулося підсумкове засідання вченої ради економічного факультету в 2021-2022 навчального року, яке пройшло у змішаному форматі.

       Голова вченої ради, професор Діброва А.Д. розпочав роботу з порядку денного, в якому були питання: інформація про результати літньої екзаменаційної сесії на економічному факультеті за 2021-2022 навчального року; про стан підготовки кафедр економічного факультету до нового навчального року; підготовка наукових проектів за фінансуванням МОН на 2022-2023 навчальний рік; навчально-методичне забезпечення та інше.
    
        Про результати літньої екзаменаційної сесії на економічному факультеті за 2021-2022 навчальний рік доповів декан економічного факультету Діброва А.Д. Було розглянуто середній бал навчання, кількість студентів, які мають заборгованість за результатами літньої екзаменаційної сесії в розрізі спеціальностей, курсів. В результаті, 54 особи ОС «Бакалавр» мають академічну заборгованість. Прийнято рішення: заступникам декана і кураторам груп зв’язатись із студентами та з’ясувати причини заборгованості, завідувачам кафедр організувати ліквідацію академічної заборгованості до перевідного наказу.

     Вченою радою було розглянуто питання щодо готовності кафедр економічного факультету до нового навчального року. На економічному факультеті розміщено 311 робочих програм з дисциплін, що забезпечують кафедри економічного факультету, але є необхідність ще попрацювати над навчально-методичним забезпеченням нових дисциплін та розробкою для них електронних навчальних курсів.

     Заступник декана з наукової роботи Негода Ю.В. доповіла про стан підготовки наукових проектів за фінансуванням МОН на 2022-2023 навчальний рік. На вченій раді було розглянуто графік навчального процесу на перший семестр 2022-2023 навчальний рік, внесено зміни до складу редакційної колегії наукового журналу «Біоекономіка і аграрний бізнес» та запропоновано змінити його назву.

      Також на засіданні було обговорено напрями активізації профорієнтаційної роботи факультету, рекомендовано до друку навчально-методичну літературу та інші важливі питання життєдіяльності факультету.
Лариса Олійник,
секретар Вченої ради економічного факультету
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook