Зроби крок до майбутнього разом з нами!

15 червня 2022, 21:08

   Вибір професії – один з головних життєвих кроків, який робить кожен випускник закладу загальної середньої освіти. Це велика відповідальність перед батьками, перед суспільством, та найголовніше – перед собою. Від вмотивованого вибору майбутньої спеціальності у великій мірі залежить задоволення людини своєю професійною долею. Тому одним із критеріїв вступу 2022 буде мотиваційний лист, який розкриває зацікавленість у вступі на обрану спеціальність омріяного закладу вищої освіти.

   З метою профорієнтаційної зорієнтованості у виборі професії соціального працівника кафедрою соціальної роботи та реабілітації 15 червня 2022 року організовано і проведено майстер-клас «Написання мотиваційного листа». В заході взяли участь випускники Маньківського закладу загальної середньої освіти І-ІII ступенів №1 та Опорного навчального закладу «Іваньківська загальноосвітня школа І-ІII ступенів Іваньківської сільської ради Черкаської області».

   Науково-педагогічні працівники кафедри разом із здобувачами надали практичні поради, які допоможуть написати мотиваційний лист і зробити його більш конкурентоздатним і переконливим. Старший викладач кафедри Руслана Миколаївна Білик вдало модерувала захід та акцентувала увагу випускників на перевагах НУБІП України, особливостях спеціальності та власне, на особистісній унікальності (індивідуальності) молодої людини. Вікторія Андріївна Будегай щедро поділилась зі слухачами обґрунтованими прикладами формулювань кожного структурного компонента мотиваційного листа. Також майбутні абітурієнти отримали всю необхідну інформацію щодо вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України, у тому числі за спеціальністю «Соціальна робота», ознайомилися із перевагами та винятковими можливостями навчання, дозвілля, активного студентського життя і подальшого працевлаштування.

   Зустріч була цікавою, випускники виявили інтерес до навчання, задавали багато запитань та отримали на них відповіді, а також задоволення від спілкування.

Ірина Демченко,
професор кафедри соціальної роботи та реабілітації

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook