Підготовка кафедри фізичного виховання до вступної кампанії 2022 року - шукаємо свого студента

15 червня 2022 року
14 червня викладачі кафедри фізичного виховання провели онлайн-зустріч абітурієнтами спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» щодо проходження творчого конкурсу в НУБіП України.

     Майбутні студенти дізналися про структуру творчого конкурсу, кількість випробувань, умови їх складання, фізичну і психологічну підготовку до проходження випробувань, необхідні документи.
     Викладачі кафедри підготували відеоінструктаж щодо вимог і правил складання нормативів з фізичної підготовки з демонстрацією їх правильного виконання nf можливих помилок, які призводять до не зарахування випробувань.

     Слухачі ознайомилися із сайтом кафедри фізичного виховання, де розміщені необхідні матеріали і посилання на умови вступу до НУБіП України, реєстрацію на творчий конкурс, анкету вступника та посилання на акаунти кафедри у соціальних мережах, де вони зможуть біль детально ознайомитися із діяльністю кафедри.
     Абітурієнти дізналися про переваги навчання в нашому університеті, про потужний науковий потенціал викладачів, співпрацю університету із провідними закордонними закладами вищої освіти, наявну спортивну базу і перспективи її розбудови, спортивні досягнення студентів членів збірних команд університету, зручне розташування кампусу.

     Наступна онлайн-зустріч запланована на 21 червня 2022 року.

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook