Успішний старт навчальної практики з фаху здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (2 курс)

15 червня 2022 року

 Відповідно до навчального плану підготовки здобувачів вищої освіти за освітньо-професійною програмою підготовки бакалаврів зі спеціальності 073 «Менеджмент» з 7 червня 2022 року стартувала дистанційна навчальна практика з фаху, модуль якої забезпечувала кафедра менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського. Керівники практики, Наталя Драгнєва та Оксана Гавриш, здійснювали контроль за ходом її проходження, ознайомили здобувачів вищої освіти з механізмами вирішення управлінських проблем й завдань на прикладі різноманітних аналітичних даних та статистичної інформації.

У ході навчальної практики здобувачі вищої освіти мали можливість поглибити свої теоретичні знання з фахових навчальних дисциплін: управління якістю, теорія лідерства, комунікаційний менеджмент та мотиваційний менеджмент.
 
 
 
 
Під час проходження навчальної практики здобувачі вищої освіти навчилися аналізувати стан і виявляти недоліки у системі управління, вживати заходів щодо їх ліквідації і попередження; здійснювати планування діяльності організації та проектувати структуру організації й структуру управління; аналізувати процес мотивації та контролю в системі управління організацією.
 
 
 
Проходження навчальної практики сприяло формуванню у здобувачів вищої освіти 2 курсу досвіду діяльності щодо обраного ними фаху, професійних умінь та навичок для вирішення завдань, пов'язаних із управлінням сучасними організаціями.
Аліна Троян,

доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook