Управлінське рішення як продукт управлінської діяльності

7 червня 2022 року

 

У рамках проведення гостьової лекції для здобувачів програми підготовки фахівців ОС «Бакалавр» за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» з дисципліни «Технології прийняття управлінських рішень» було  запрошено голову Громадської спілки «Всеукраїнський аграрний форум» Марію Дідух та професора кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва, д.е.н. Олену Ковальову.  
 
 
Пані Марія дала загальне розуміння поняттю прийняття управлінських рішень, як визначального процесу управлінської діяльності, оскільки воно формує напрямки діяльності організацій та її окремих працівників.
 
 
Робота з прийняття управлінських рішень вимагає високого рівня компетентності, значних затрат часу, енергії, досвіду, а також передбачає і високий рівень відповідальності, оскільки для втілення прийняття ріщень у життя необхідно забезпечити ефективну та злагоджену роботу всього організаційного механізму.
 
 
Кафедра публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва постійно налагоджує та підтримує співпрацю студентства з представниками державної влади та публічними особами щодо якісного забезпечення освітнього процесу.
 
Вікторія Галушка,
доцент кафедри публічного управління, 
менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook