На кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту «сезон» виробничих та навчальних практик розпочато!

12 червня 2022 року
     Лише у п’ятницю ми привітали наших студентів із успішним закінченням екзаменаційної сесії, а вже в понеділок зустрілися знову, бо настав період проходження практики: для кого навчальної, для кого – виробничої. Базою практики згідно наказу НУБіП України встановлено навчально-наукову лабораторію інвестиційного проектування кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту.

 

     З першими, керівник практики від кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, к.держ.упр. Дергач А.В., зустрілася зі студентами 1-го курсу спеціальності «Менеджмент», для яких 06 червня 2022 року розпочалася дистанційна навчальна практика зі вступу до фаху. Перші враження від навчання, перші спроби поринути у практичний світ менеджменту – зустріч пройшла легко і пізнавально. Студенти ознайомилися із Програмою практики, завданнями та отримали рекомендації до їх виконання.

 

     Цілком зрозуміло важливість і роль практичних занять для здобувачів вищої освіти саме 1-го курсу. Саме в цей період навчання відбувається ознайомлення з особливостями і тонкощами майбутньої роботи, закладаються основи фахової культури та формується повага до майбутньої професії.

     Всіх практикантів привітала в.о. завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, д.е.н., професор Дєліні Марина Миколаївна побажала студентам успішного проходження практики і виразила впевненість в правильному виборі молоддю майбутньої професії.

     Не менш важливим моментом є той факт, що до практичного навчання доєдналися і наставники груп. Так, доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Артюх Т.О., куратор 1 курсу, познайомила студентів з цікавими фактами стосовно ефекту Даннінга-Крюгера, чим викликала жвавий інтерес присутніх.

  

     Куратор магістрів-іноземців 1 року навчання ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Алексеєва К.А. теж долучилась до початку виробничої практики своїх підопічних, допомагаючи їм із визначенням підприємств та завдань досліджень.

 

     Незвичною цього року є виробнича дистанційна практика для студентів 3-го курсу спеціальності «Менеджмент» та магістрів 1 року навчання ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», тому що їм необхідно не тільки дистанційно ознайомитися з вибраними підприємствами для дослідження, а й застосувати креативність і знання при пошуку необхідної інформації на відстані.

 

     У період практики студенти всіх курсів, керуючись розробленими Програмами проходження практики та отриманими Індивідуальними завданнями, набувають досвіду поєднання методів управління, проведення науково-дослідних робіт, професійних якостей, навичок творчого ставлення до майбутньої професії.

     Ми бажаємо нашим практикантам успіхів, задоволення від проробленої роботи та її результатів і готуємося до зустрічі на наступному тижні зі студентами 2-го курсу спеціальності «Менеджмент», для яких розпочнеться навчальна дистанційна практика блоку кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту «Проектний підхід та самоменеджмент у бізнесі»!

 

Анна Дергач,
доцент кафедри виробничого та
 інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook