Делегація НУБіП України відвідала з робочим візитом Ірпінський фаховий коледж

9 червня 2022 року

    Проблеми коледжу – постійно в полі зору керівництва університету на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком, який тримає на контролі питання щодо відновлення матеріально-технічної бази закладу освіти та його діяльності в умовах воєнного стану.

     Сьогодні, 09 червня, Ірпінський фаховий коледж з робочим візитом відвідали голова наглядової ради НУБіП України, екс-віце-прем'єр-міністр України з гуманітарних питань, віце-президент НОКУ, український політичний і громадський діяч Микола Томенко, проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук, начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання НУБіП України Олександр Санченко і декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька.

     Гості оглянули територію коледжу, навчальні корпуси і матеріально-технічну базу, які зазнали пошкоджень та часткових руйнувань у час російської окупації міста. Василь Дмитрович відмітив злагоджену роботу структурних підрозділів коледжу з ліквідації наслідків бойових дій та з благоустрою території. Члени колективу під керівництвом в.о. директора Дмитра Костюка вже виконали чималий обсяг роботи, але, незважаючи на серйозні виклики сьогодення, складні умови воєнного часу, колективу потрібно спрямовувати свої зусилля у напрямку підготовки до нового навчального року, зокрема й облаштування сховища для учасників освітнього процесу.

     У ході зустрічі з членами колективу Василь Шинкарук та Інна Савицька подарували бібліотеці коледжу літературу гуманітарного спрямування, яка стане в нагоді як викладачам, так і студентам.

   Микола Володимирович Томенко, великий шанувальник історії України, презентував навчальний посібник «Україна: історія Конституція», присвячений висвітленню питань історії розвитку українського конституціоналізму від найдавніших часів до сьогодення. Наш гість запропонував започаткувати проведення культурно-просвітницьких заходів у приміщенні читальної зали бібліотеки, до яких він із великим задоволенням готовий долучатися. Не залишилися поза увагою і наші спортивні команди, які отримали в дарунок спортивний інвентар, футбольні та волейбольні м’ячі.

     З ініціативи Миколи Томенка у коледжі відбулася товариська зустріч з волейболу між студентами і викладачами, яка пройшла в дружній та спортивній атмосфері під девізом: «Спорт – здоров’я, спорт – це сила!». Кожна з команд проявила неабияку волю до перемоги, але більш успішною на сьогодні виявилася гра команди викладачів, яка й здобула перемогу.

     Після завершення матчу проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук зустрівся з адміністрацією коледжу та завідувачкою міжкафедральної навчальної лабораторії Валентиною Вдович. Було обговорено проблемні питання та надано ряд доручень у напрямку покращення роботи МНЛ.

     Василь Дмитрович наголосив на забезпеченні високого рівня освітнього процесу у коледжі та МНЛ, зосередив увагу на посиленні профорієнтаційної роботи серед школярів 9-11-х класів задля вдалої вступної кампанії, а також скорегував роботу адміністрації й колективу коледжу у напрямку підготовки до нового 2022/2023 навчального року.

Щиро дякуємо керівництву університету за постійну підтримку, небайдужість та активну участь у розвитку Ірпінського фахового коледжу НУБіП України.
Кожний крок заради перемоги!
Усе буде Україна!


Вікторія Сова,
заступниця директора з навчальної роботи

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook