Механіко–технологічний факультет: завершення семестрового контролю знань студентів

8 червня 2022 року
   Важка весна внесла свої корективи в життя кожного українця. Студентство, як і інші громадяни країни, вкотре, переглянули наголоси своїх пріоритетів і зважили стан речей. Дехто, був вимушений територіально змінити місце свого перебування, дехто – виїхав за кордон, дехто – став на захист держави, або зайнявся волонтерством, але кожен, гостро усвідомлював – Перемога і можливість жити, залежить від дії кожного з нас.
   Наразі, із студентської спільноти механіко технологічного факультету – 8 хлопців боронять державу у лавах Збройних сил України, 22 здобувачі вищої освіти, офіційно, проходять вишкіл у воєнізованих формуваннях територіальної оборони, 76 студентів беруть участь в охороні об’єднаних територіальних громад, 37 осіб займаються волонтерською діяльністю, в тому числі 16 – за кордоном.
   Але, всупереч всім обставинам, на сьогоднішній день, можна впевнено констатувати вагомий факт, в освітньому середовищі факультету – успішне завершення семестрового контролю знань, який тривав з 23 травня до 6 червня поточного року.

   Психологічні напруження, викликані підступною агресією ворога, знівельовані потужною наполегливістю молодих людей, не впасти духом та не зраджувати амбітним планам освітнього розвитку. Студенти відпрацювали всі заплановані лабораторні і практичні роботи в дистанційному форматі, засвоїли лекційний матеріал, провели активну діяльність на електронній навчальній платформі університету. Виконання студентством семестрового навчального плану, яскраво демонструють показники весняної сесії. Заліки і екзамени складали 442 здобувача вищої освіти факультету. За результатами сесії, факультет має 74 відмінники, знання 233 студентів оцінені на рівень «добре», задовільні оцінки мають 98 студентів та 37 здобувачів вищої освіти, доопрацьовують навчальний матеріал і будуть складати сесійний контроль у додаткові відомості.

   Дякуючи організованості викладацького колективу та студентської спільноти, на сесійному контролі проведено 122 екзамени та 23 заліки. Після кожного заходу, обов’язково, в режимі он-лайн, проводилася співбесіда екзаменаторів з академічною групою, де визначалася остаточна оцінка знань кожного здобувача вищої освіти. Якщо, у визначений час, деякі студенти мали проблеми з підключенням до екзамену – для них встановлювався додатковий час контролю та організовувалися додаткові співбесіди.
   Механіко-технологічний факультет висловлює вдячність викладачам університету, задіяним в освітній діяльності майбутніх інженерів, за професіоналізм та майстерність. Дякуємо студентам, за виваженість, стійкість і відповідальність. Всі ми – невід’ємні складові нашого університету, невід’ємні складові нашої держави. Перемога буде за нами!

 
Ігор Сівак, заступник декана з навчальної та виховної роботи механіко-технологічного факультету.
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook