Механіко-технологічного факультет: магістранти-дослідники успішно захистили кваліфікаційні магістерські роботи

6 червня 2022 року
   Після доповідей на постерній конференції, попереднього заслуховування змісту розробок, на засіданнях випускових кафедр, перевірки на достовірність, новизну і унікальність опису та ретельної підготовки доповідей – магістранти-дослідники механіко-технологічного факультету, представили результати своїх кваліфікаційних магістерських робіт, перед екзаменаційною комісією.
   Згідно наказу ректора, від 31.05.22 р. № 345, 6 червня поточного року, екзаменаційна комісія розглянула розробки 9 студентів магістратури освітньо-наукової програми «Агроінженерія».

   На жаль, в жорстких реаліях сьогодення, захист магістерських кваліфікаційних робіт був перерваний звуками сирен протиповітряної тривоги, але, після вимушеної паузи, студенти і члени екзаменаційної комісії, стійко та зібрано продовжили роботу. Магістранти вільно володіли матеріалом та використовували потужні презентації, для висвітлення результатів досліджень. Впевнені доповіді студентів, супроводжувалися рядом запитань від членів екзаменаційної комісії, на які здобувачі другого рівня вищої освіти, надавали чіткі інженерні відповіді, чим підтверджували готовність до присвоєння набутого фаху.

   Неординарні і інноваційні здобутки, обґрунтовані у кваліфікаційних магістерських роботах, спрямовані на застосування новітніх технологій в агропромисловому комплексі України, вдосконалення сучасних підходів до вирощування аграрних культур, проектування технологічних ліній виробництва продукції рослинництва, розробку програм для керування механізованими процесами на тваринницьких підприємствах.
   Високий рівень проведених досліджень продемонстрували: Ковальчук Тетяна в удосконаленні устаткування первинної переробки насіння олійних культур, Пилипенко Вадим в дослідженні польового оприскувача, Пашко Андрій в дослідженні технології міжрядного обробітку грунту, Назаренко Каріна в удосконаленні розподільно-дозуючого пристрою машин для локального внесення твердих мінеральних добрив.


   До підсумків захисту, слід додати, що під час навчання, студенти – дослідники були активними учасниками Міжнародних наукових конференцій, а деякі з них, мають у своїх активах патенти на корисні моделі.
Механіко-технологічний факультет висловлює подяку голові екзаменаційної комісії, професору Сергію Пилипаці та членам екзаменаційної комісії, професору Віктору Теслюку, доцентам, Олександру Надточію і Михайлу Мотричу, також, секретареві комісії, Тетяні Нечупій.

   Вітаємо магістрантів-дослідників з успішним проходженням остаточного контролю знань. Дякуємо їм за наполегливість і відповідальність, у пристойному та логічному завершенні навчання. Бажаємо успіхів, мирного неба та нових вкладів у міць нашої держави.

Ігор Сівак, заступник декана механіко-технологічного
факультету з навчальної та виховної роботи

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook