Для випускників шкіл на факультеті землевпорядкування провели майстер-класи із написання мотиваційного листа

3 червня 2022 року
     Цьогорічний вступ є особливим і важливим як для абітурієнтів, так і для закладів вищої освіти України. Адже мотиваційний лист став свого роду новелою та обов’язковим документом, що подається вступниками під час вступу на освітньо-професійні підготовки бакалавр або магістр. Зважаючи на цю обставину, для школярів, які у 2022 році вступатимуть до НУБіП за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій», факультетом землевпорядкування 30 травня і 02 червня 2022 року було організовано і проведено майстер-класи щодо написання мотиваційного листа від заступника відповідального секретаря Приймальної комісії Євгенії Кривов’яз.

    Декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков у вступній промові привітав майбутніх абітурієнтів, зазначивши, що мотиваційний лист необхідно готувати індивідуально та зазначати у ньому усі свої найкращі якості й здобутки. Практика його написання запозичена із закордону та є ймовірність, що набуде застосування і в майбутньому. І якщо зустріч у понеділок орієнтована була на школярів з усіх регіонів України, то у четвер цільовою аудиторією стали випускники Кам'янського ліцею №1 Кам'янської міської ради та закладів середньої освіти Пулинської громади Житомирської області.

     Для всіх учасників заступниця відповідального секретаря Приймальної комісії НУБіП України Євгенія Кривов’яз детально розповіла про структуру мотиваційного листа, а також представила кілька наглядних прикладів. Велику зацікавленість вступники проявили саме до структури його оформлення. По завершенню учасники отримали відповіді на всі запитання, що їх зацікавили. Матеріали, які були представлені під час зустрічі, для зручності були розміщені у телеграм-каналі (https://t.me/vstup_nubip2022), що створений для цілодобової онлайн-консультації і допомоги вступникам 2022 року НУБіП України на спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій».

     Бажаємо майбутнім студентам легкого вступу та з радістю чекаємо на зустріч в стінах нашого Університету!

Ольга Пронь,
студентка факультету землевпорядкування

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook