ОНЛАЙН-НАРАДА РАДИ РОБОТОДАВЦІВ

28 травня 2022, 22:26

 

На факультеті конструювання та дизайну Національного університету біоресурсів і природокористування України 27 квітня 2022 року відбулась онлайн-засідання ради роботодавців. 
Вже традиційно освітяни і роботодавці зустрічаються в дні, коли колектив НУБіП України святкує свій День народження. Не стала виключенням і 124-у річниця. 
В онлайн-нараді взяли участь керівники та представники науково-дослідних установ, машинобудівних та будівельних, сервісних та аграрних підприємств, завідувачі кафедр та видатні вчені факультету. Під час зустрічі було розглянуто цілий ряд питань щодо співпраці факультету з установами та організаціями у напрямку підвищенні якості освітнього процесу, підготовки та подальшого працевлаштування випускників, проходження навчальних та виробничих практик, проведення спільних науково-дослідних робіт, покращення матеріально-технічної бази.
Зображення, що містить текст, позує, інший, знімок екрана

Автоматично згенерований опис
Декан факультету конструювання та дизайну Зіновій Ружило ознайомив учасників наради з сучасною освітньою ситуацією в університеті, про особливості забезпечення навчального процесу в умовах воєнного стану.
Значний обсяг питань було пов’язано з обговорення напрямків вдосконалення освітніх програм підготовки фахівців освітніх ступенів «Бакалавр» та «Магістр» зі спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування» та 192 «Будівництво та цивільна інженерія».
Особливий інтерес у роботодавців викликала інформація про освітні магістерські програми за якими здійснюється підготовка фахівців на факультеті конструювання та дизайну.
Зображення, що містить текст, інший, позує, однаковий

Автоматично згенерований опис
Це освітньо-наукові програми:
- «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва»,
- «Будівництво та цивільна інженерія»;
освітньо-професійні програми:
- «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва»,
- «Будівництво та цивільна інженерія»;
- «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва»,
- «Обладнання лісового комплексу».
Роботодавці також взяли участь в обговоренні шляхів удосконалення магістерських освітніх програм та навчальних планів, формування нових завдань для фахівців на ринку праці в галузевому машинобудуванні та будівництві.

 

Андрій Новицький,
 завідувач кафедри надійності техніки,
гарант освітньої програми 
«Технічний сервіс машин та обладнання 
сільськогосподарського виробництва»


 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook