Відбулося чергове засідання розширеного деканату факультету ветеринарної медицини

31 травня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   30 травня під головуванням Миколи Цвіліховського відбулося чергове засідання розширеного деканату факультету ветеринарної медицини, на якому були підведені проміжні підсумки освітнього процесу, розглянуто план роботи на червень та ряд важливих питань, які стосуються життєдіяльності факультету.

   Декан проінформував присутніх про поточну ситуацію і події, які відбулися в Університеті та на факультеті. Зокрема, триває екзаменаційна сесія здобувачів вищої освіти 1-3 і 5 курсу та навчальна практика у студентів 4 курсу. Зокрема, тричі проведено Дні відкритих дверей. Цілодобово працює клінічний центр факультету "Ветмедсервіс", що надає допомогу тваринам. Відбувся VІ круглий стіл «Патріотизм і духовність у сучасній Україні». На факультеті відкрита Навчально-наукова лабораторія «Ветеринарної гематології». Регулярно проводяться засідання експертних комісій із розгляду навчально-методичної і наукової літератури, а також засідання навчально-методичної комісії факультету, НДІ здоров’я тварин та наукової ради. Викладачі, співробітники і студенти продовжують допомагати постраждалим внаслідок війни та Збройним Силам України.

   На засіданні було розглянуто і узгоджено план роботи факультету на червень місяць. Наголошено, що кожен завідувач кафедри має тримати під особистим контролем хід і завершення екзаменаційної сесії. Всі співробітники факультету зобов’язані активно продовжувати проведення профорієнтаційної роботи з урахуванням реалій воєнного стану. Наголошено на необхідності постійного зв’язку кафедр з деканатом, регулярних індивідуальних комунікацій з викладачами, співробітниками та студентами.

   Кожен завідувач кафедри доповів про ситуацію в своєму підрозділі, хід екзаменаційної сесії, готовність робочих програм з навчальних дисциплін та стан формування наукових тематик на 2023 рік

 

 

 

   Заступники декана Сергій Деркач, Юрій Жук і Тарас Савчук акцентували увагу на перебігу екзаменаційної сесії, проходженні навчальної практики, нарахуванні студентам додаткових балів у 2 семестрі 2021-2022 н.р., активізації публікацій статей на сайті, оплаті за навчання і проживання в гуртожитку в наступному навчальному році та вчасній подачі відомостей і звітів.

 

   Секретар приймальної комісії Юлія Палиця проінформувала членів деканату про зміни, які відбулися у правилах вступу-2022.

   Директор НДІ здоров’я тварин Сергій Голопура проінформував про готовність кафедр до зустрічі з проректором з наукової роботи та інноваційної діяльності щодо формування наукових тематик на 2023 рік. В університеті відбувся онлайн ХІ «Фестиваль студентської науки – 2022». 1 місце зайняв гурток «Вивчення молекулярно-біологічних механізмів регуляції обміну речовин із поглибленим студіюванням англійської біохімічної термінології», керівник Лілія Калачнюк.

   Керівник міжнародних програм факультету Марина Галат доповіла про стан підготовки та подачі наукових та освітніх грантів.

   Доцент кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Григорій Бойко проінформував про стан проведення підвищення кваліфікації фахівців Держпродспоживслужби, а також лікарів ветеринарної медицини приватної практики на комерційній основі.

   Завідувач Клінічного центру "Ветмедсервіс" В’ячеслав Соломон доповів про роботу цього підрозділу, який цілодобово працює з метою надання допомоги тваринам.

   Голова навчально-методичної комісії факультету Володимир Костюк акцентував увагу на вчасній подачі до розгляду навчально-методичної літератури.

   Декан дав доручення завідувачам кафедр провести засідання в свої колективах, донести відповідну інформацію до кожного співробітника, чітко спланувати роботу на місяць, успішно завершити екзаменаційну сесію, активно продовжувати профорієнтацію. Побажав усім міцного здоров’я і мирного неба над головою.

Ми переможем!
Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook