Під час урочистостей з відзначення Дня університету енергетики і автоматники зустрілися з роботодавцями та майбутніми вступниками

30 травня 2022 року
     Національний університет біоресурсів і природокористування України у травневому сонячному промінні та смагардовому вбранні відзначив свій 124-й День народження.

     За багатолітньою традицією наш університет до цього дня готує для себе «відзнаки»: відкриває нові лабораторії, створює сучасні інфраструктурні об’єкти. Цьогоріч була доведена до завершення експозиція «Книга знань НУБіП України», головним ініціатором якого стала рада аспірантів університету. Книга з давніх-давен вважається символом знань, розвитку, просвіти, всеосяжності та універсальності.
    Перед численними гостями, науково-педагогічними працівниками та студентами виступив ректор університету, академік Станіслав Ніколаєнко.

     Експозицію «Книга знань НУБіП України» урочисто відкрили ректор Станіслав Ніколаєнко, голова Наглядової ради Микола Томенко, голова ради аспірантів Сергій Мохнюк.

    ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження на відзначення 124 річниці НУБіП України запросив членів ради роботодавців інституту та майбутніх вступників, які напередодні на Дні відкритих дверей виголосили бажання прибути в нашу освітянську Голосіївську республіку.
     Урочистості ми розпочали з покладання квітів на Алеї Слави нашому видатному вченому, педагогу і організатору науки академіку І.І. Мартиненку.
     Голова ради роботодавців Олег Самчук, директор інституту Віктор Каплун, член ради роботодавців Володимир Куковальський, завідувачі кафедр Володимир Козирський, Віталій Лисенко, Євген Антипов, члени студентського самоврядування на чолі з Тарасом Мохно та Альоною Нагачевською згадали багато прізвищ наших вчителів, хто своєю натхненною працею «вивів у люди» не одне покоління енергетиків і автоматників. Символічно, що у церемонії брав участь онук Івана Івановича Мартиненка, член ради роботодавців інституту Євген Садовий.

     А в цей час заступник директора інституту Семен Волошин, доценти Олександр Гай, Андрій Нікіфоров, Олександр Синявський, Олександр Окушко, Тарас Лендел, Олексій Опришко зустрічали наших вступників біля корпусу ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.
    І це були не просто екскурсії. Наші викладачі показували унікальні можливості нашого лабораторного обладнання: сучасні мікропроцесорні пристрої у енергетичних системах, техніку високих напруг, елементи новітніх електроприводів і багато іншого.

     Ілля Лук’янець, Данило та Кирило Романій будуть вступати на бакалаврську програму спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».
    Валерій Швед, який уже має диплом молодшого спеціаліста і працює в компанії ДТЕК, готується вступати за скорочений термін заочної форми навчання.
    Кирило Артеменко, випускник Таврійського національного університету, розглядає варіанти вступу до магістратури на одну з двох спеціальностей: 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».


Семен Волошин,
заступник директора ННІ енергетики, автоматики
і енергозбереження НУБіП України

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook