КОЖНОГО РАЗУ ВСЕ БІЛЬШЕ ЗАПИТАНЬ

26 травня 2022 року

    Вже вкотре я приймаю участь на конференціях, які піднімають питання і проблеми бджільництва. І з кожним разом переконуюся у тому, що бджільництво – це неймовірна галузь, у якій безліч можливостей та неймовірна кількість підводних каменів. З кожною конференцією – для мене, як для бджоляра, цих каменів стає все більше, адже виступи учасників конференції породжують все більше запитань у все більше розкритих проблемах. Дивно? На мою думку нічого тут дивного, адже професіонал, завжди сумнівається у своїх знаннях, за рахунок цих сумнівів, породжує нові знання.

    Таким чином, кожен студент, який прийняв участь у конференції, зробив і зробить у майбутньому неймовірний внесок у розвиток бджільництва України. Неможливо виділити доповідь окремих спікерів, всі вони піднімали актуальні теми. Ткачук Вікторія - призентувала доповідь «Організація Пасіки» - для будь-якого початківця така доповідь була мега актуальна, вони тепер знають з чого розпочати свій шлях у світ бджіл. Красноштан Анна – «Аналіз ринку меду в Україні» - вона донесла чітке бачення того, що нас чекає на економічному фронті у майбутньому, для багатьох – ця доповідь рятівна. Максименко Ілля - поринув у вторині продукти бджільництва після відкачування меду і для любителів солоденького, доповів що таке забрус і коли його їсти. Таких доповідей маса, надзвичайно приємно, розуміти що майбутнє у бджіл, а значить і у людства, точно є. Всі учасники конференції справжні лідери, які прагнуть кращого.

   Також, окрема подяка для Повознікова Миколи Гавриловича, Войналовича Миколи Володимировича, Головецького Ігора Івановича. Завдяки вашим зусилям, дана конференція отримала відповідну адмосферу та бажання проявити себе під час доповідей із найкращої сторони.

Білько Назарій
студент 4 курсу
факультету тваринництва та водних біоресурсів

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook