Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК переможці ХІ «Фестивалю студентської науки – 2022»
Вже традиційно на весні кожного року Національний університет біоресурсів і природокористування України урочисто відкриває Фестиваль студентської науки. З 3 по 17 травня проходив І етап − оцінювання діяльності студентських наукових гуртків університету відповідно до «Положення про проведення Фестивалю студентської науки в Національному університеті біоресурсів і природокористування України». Результати базувалися на інформації щодо діяльності гуртків, представленої на вебсторінках та презентацій про діяльність та здобутки за 2021/2022 навчальний рік.
На Фестивалі було представлено 243 студентських гуртків, які презентували наукові здобутки, свою активність у різних заходах та стратегію розвитку на наступний рік. Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК кожного року приймає активну участь у фестивалі наук. Цього року було представлено на розгляд комісії І етапу 4 гуртка:
1. Науковий гурток «Технологія риби і морепродуктів» (науковий керівник гуртка к.т.н., доцент Наталія Голембовська);
2. Науковий гурток «Актуальні проблеми стандартизації та управління якістю та безпечністю продукції та виробництва АПК» (науковий керівник гуртка доктор філософії (PhD), асистент Тетяна Розбицька);
3. Науковий гурток «Інноваційні технології в харчовій промисловості» (наукові керівники гуртка к.т.н., доцент Володимир Василів та к.т.н., доцент Зінаїда Бурова);
4. Науковий гурток «Дослідження якості м’яса та м’ясних продуктів» (науковий керівник гуртка к.т.н., доцент Оксана Штонда);