Організаційна година разом з наставником 7 академічної групи 1 курсу, доцентом Раїсою Слободян

24 травня 2022, 10:42
ФВМ НУБіП України

   Минулого тижня відбулася чергова організаційна година на платформі Zoom зі студентами 7 англомовної академічної групи 1 курсу факультету ветеринарної медицини НУБІП України. Спілкування проходило двома мовами – українською та англійською.

   Зустріч розпочалася вітанням студентів, які святкують День народження у травні та Днем Вишиванки України!

   План організаційної години включав оновлення інформації перебування студентів в Україні і за кордоном, вивчення ситуації по навчанню і підготовці до літньої сесії, обговорення нагальних поточних питань у групі. Окрему увагу було приділено особливостям дистанційного навчання у період воєнного стану.
   Також було проговорено про важливість виконання всіх необхідних завдань на платформі електронних навчальних курсів е-learn і докладання зусиль для успішного складання сесії у другому семестрі 2021-2022 рр.

  

   Студентів було проінформовано про можливість отримання матеріальної допомоги від НУБІП України, постраждалих внаслідок воєнних дій за звернення у первинну профспілкову організацію студентів та аспірантів університету.
   У ході зустрічі було озвучено також пропозицію, за можливості, надавати допомогу Збройним Силам України та долучатися до волонтерської діяльності.
Окрім поточних питань, зі студентами було проговорено про заходи та події в університеті. Зокрема, про проведення 26 травня VI круглого столу «Патріотизм і духовність у сучасній країні в умовах війни» (очно і дистанційно, 3 корпус, ауд. 226, початок о 10:00). Також було запрошено відвідати ботанічний сад і ряд інших заходів з нагоди відзначення 27 травня 124-ї річниці заснування Національного університету біоресурсів і природокористування України.

   Загалом, по ситуації у групі, є розуміння студентів важливості підтримання комунікації один з одним і наставником, налаштованого та відповідального ставлення до навчання для наближення маленькими кроками МИРУ і ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ.
   Студенти разом зі старостою Яною Тарасюк, стараються і молодці! У нас достойні діти України!

СЛАВА ЗСУ І УКРАЇНІ!

Наставник 7 академічної групи 1курсу,
доцент кафедри фармакології, паразитології
і тропічної ветеринарії, к. вет. н. Раїса Слободян

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook